lauantai 10. syyskuuta 2011

Selvinpäin

J: Kuukauden mittaiselta tuntunut ensimmäinen viikko Raumalla huipentui aika loistavasti, kun sain vieraan Turusta ja suunnattiin raumalaisvahvistusten kanssa Bar Hoviin Kymppilinjan keikalle.. Sellaisen kahden tunnin baarissa odottelun jälkeen pojat vihdoin hyppäsivät lavalle ja vetivät (taas) aika mahtavan keikan! Ja vaikkei se musiikki iskisi, niin Kymppilinjan keikoilla riittää silmänruokaa. Komeitä jätkiä kaikki;)


Jengin määrässä ei todellakaan ollut kehuttavaa, raumalaiset ei taida arvostaa hyvää musiikkia. Ensi viikolla uusi yritys, kun Aste ja Brädi ottavat Hovin lavan haltuun! Sillon kaikki raumalaiset voisivat kaivautua niistä koloistaan ja suunnata Hoviin juhlimaan. Mä ainakin aion tehdä niin!

Mun lauantai on sujunut aika loistavasti, lähdettiin heti aamusta ajelemaan Turkua kohti, josta otettiin Riikka kyytiin ja jatkettiin Saloon. Äsken katsoin Suomen korismatsin tv:stä ja nyt ajattelin lähteä ulos kävelylle ja illalla lämmittää saunan.. Joo moi, oon keski-ikäinen! ;) Join eilen kuitenkin kolme siideriä, eli tänään pitää ottaa ihan iisisti..

Hauskaa iltaa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Viimeiselle lauseelle peukut! Itsehän synttärisankarina istuin perjantai-illan kotona (nukkumaan klo 22.30) ja tänään aattelin laittaaa Greyn anatomiat pyörimään :D YKSIN vuuhuuuu

  VastaaPoista
 2. Siis mä en tajua oikeesti, siel ei ollu KETÄÄN! me tultiin sinne kahdentoista aikaan ja koko baarissa oli ehkä 10 ihmistä:o Mä olisin tykänny olla kauemminki, mutta lähdettiin ku oltiin kuultu kolme ekaa biisiä :/

  VastaaPoista
 3. Klara: Oikein :D Sitä se vanhuus teettää;)

  Anonyymi: Kiitos

  jutta: Aijaa! Mun mielestä sitä jengii oli yhdessä vaiheessa jo ihan kivasti, mutta kaikki katos sen keikan aikana jonnekin:D Keikka olis todellakin saanut alkaa aikasemmin, se odottelu vähän söi fiilistä..

  VastaaPoista