tiistai 20. syyskuuta 2011

rento sunnuntai asutakki H&M
nahkalegginssit Lindex
paita KappAhl
kengät Converse
kassi Bershka

R: Unohdin melkeen postata sunnuntain asun! Yleensä aina ollaan Jennan kanssa otettu asukuvat mun kameralla, mutta nyt kun Jennallakin on järkkäri niin otettiin kuvat kerrankin sillä ja melkeen unohdin laittaa ne tänne kun ne eivät olletkaan mun omassa kansiossa. Mutta siis, sunnuntaina oli tällaista päällä kun oltiin katsomassa Kymppilinjaa ja illalla ilotulitusta. Oon aika positiivisesti yllättynyt että löysin KappAhlista noin kivan paidan! Se sopii hyvin tolleen alas asti napitettuna, tai sitten housujen kanssa kuten tässä asussa. Pitää mennä uudelleenkin sinne katselemaan, varsinkin kun huomasin että Cityshopparilla saisi sieltä -25% alennusta yhdestä tuotteesta.

Mä taidan nyt mennä nukkumaan, väsyttää kivasti kun olen taas koko päivän tehnyt koulujuttuja ja oli treenitkin. Huomenna olisi kandin aineistoesittely, toivottavasti saisin sieltä vähän ideaa mun aiheeseen. Parempi olisi, sillä ideapaperi pitäisi palauttaa maanantai aamuun mennessä ja ideat on tällä hetkellä aika vähissä. No, ehkä se kandin aihe alkaa pikku hiljaa selkenemään.. Hyvää yötä!

4 kommenttia:

 1. Moikkaa! :D

  Ei liity kyllä mitenkään postauksen aiheeseen, mutta ooksie jo suunnitellu kollaasin siihen Nellyn kisaan? Sain justiin omani omani valmiiksi (http://nelly.com/fi/libresse/4f6f71f5-fba7-4c13-ba93-eec7c35e32ee) ja ois superia nähdä muittenkin tekeleitä.

  VastaaPoista
 2. i really like your blog *

  http://itsluckynumberseven.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Lila: enpä ole suunnitellut..

  Haidi: kiitos :)

  Raquel C:thanks!

  VastaaPoista