perjantai 23. syyskuuta 2011

Pubiruusut

J: Eilen oli fuksiaiset, eli siis uusien opiskelijoiden kastajaiset.  Haalariväkeä oli kertynyt ihan kivasti yliopistolle seuraamaan uusien fuksien koitoksia..


Meinasin päivällä jättää koko tapahtuman väliin, koska olin koko päivän istunut luennoilla ja sieltä suoraan menin valmentamaan. Onneksi kuitenkin muutin mieleni, sillä ilta oli jälleen kerran aika onnistunut! Teemana oli pulsut ja pubiruusut.. Monet ykköset oli panostanut oikein kunnolla ja asut oli tosi hyviä! Otin jonkinverran kuviakin, mutten viitsi laittaa tänne kenenkään vieraiden naamoja näkyviin.. Rastien katselun jälkeen suunnattiin Narriin, jossa törmättiin muutamaan ihan oikeaan pulsuunkin:D Sangriakannullisen jälkeen väsymys iski ja lähdin kotiin nukkumaan hieman puolen yön jälkeen.

Tänään oli "vapaapäivä", eli ei siis luentoja ja demoja. Piti lukea koko päivän, mutta olenkin touhunut kaikkea ihan muuta.. Nyt pitäisi pakata viikonlopun kamat, lukea vihdoin hieman, käydä pitämässä yhdet treenit ja sen jälkeen suunnata Turun kautta Saloon! Viikonlopuksi on taas kaikkea kivaa tiedossa, jee!

2 kommenttia:

  1. mitä opiskelet ja missä? :--) ihana blogi <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Opiskelen Raumalla, Turun yliopistossa, luokanopettajaksi.

    VastaaPoista