perjantai 16. syyskuuta 2011

Ostin kotkan!

J: Bongasin jokin aika sitten Emmin blogista linkin We Style verkkokauppaan.. Emmin blogin lukijat saivat alennusta tuotteista, joten pithän se käyttää hyväksi;) Paketti tuli todella nopeasti, olisko ollut kolmessa arkipäivässä! Sisältö oli juuri sitä, mitä toivoinkin.

 
 

En oikein vieläkään tiedä, että mitä toi kaulakoru esittää.. Kotka? Ihana joka tapauksessa. Ketju olisi voinut olla hieman pidempi, mutta tulee tuotakin varmasti käytettyä! Korvikset ovat taas aivan täydelliset.. Rakastan sulkakoruja, eikä niitä voi koskaan olla liikaa! Yleensä mulla on tapana hävittää/hajottaa kaikki sulkakorut, mutta näistä lupaan pitää huolen;)
Suosittelen muuten lämpimästi tutustumaan kyseiseen verkkokauppaan. Valikoimassa on tosi paljon kivoja koruja, ja vieläpä aika halpaan hintaan! Ihana muutenkin bongailla tällaisia "pieniä" nettikauppoja ja putiikkeja. Jos tiedätte muita hyviä, saa vinkkailla!

Nyt tämä tyttö lähtee kampaajalle! Meen ihan uuteen paikkaan täällä Raumalla, joten saa nähdä tuleeko kivat hiukset.. Kuvia luvassa myöhemmin, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti