lauantai 24. syyskuuta 2011

Moony Mood

J: UPS:n lähetti piristi eilen mukavasti mun iltapäivääni tuomalla Spartoolta tilatun paketin. Olinkin jo vähän odotellut sitä, sillä Riikka sai oman pakettinsa jo keskiviikkona ja tilasin päivää häntä myöhemmin.
Paketti sisälsi kahdet kengät, jotka toiset olivat  nämä ihanuudet:


Kyseessä siis Moony Moodin ETCHIKI nimiset kengät. Kengät oli kivan halvat, vain 25€! Etsin tuon tyylisiä ruskeita kenkiä jo Lontoosta, mutta en löytänyt. Primarkissa oli yhdet kivat, mutta jostain kumman syystä jätin ne silloin ostamatta.
Kyseisellä merkillä oli muitakin kivoja kenkiä, suosittelen tutustumaan! Valikoimasta löytyi mm. kivat bikersaappaat, josta sai -20% alennusta.. Ja ei ne muutkaan kengät kovin pahan hintaisia ole.

Toiset paketin kengät olivat Reebokin juoksukengät, joista Riikka iteasiassa kirjoittelikin jo viime viikolla. Niiden takia oikeastaan koko tilauksen teinkin. Pelkäsin etukäteen, että kengät olisivat huonot, mutta ei onneksi! Mitä nyt ehtisin niitä kotona testailemaan, ne vaikuttavat aika täydellisiltä jalassa. En malta odottaa, että pääsen ulos testaamaan niitä! Jos vaikka ne motivoisi juoksemaan pidempiä lenkkejä..
Ensi viikolla juoksemista saattaa motivoida myös torstaina oleva tentti, johon pitäisi itseasiassa nytkin olla lukemassa.

5 kommenttia:

 1. täydelliset! <3


  http://metropoli.net/mpbloggaa/?cat=227

  VastaaPoista
 2. upeet kengät!:)

  http://janita-justlife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Kivat ovat! :) Tarvitsisin kipeästi lisää korottomia kenkiä, joilla voisi helposti viettää vaikkapa messupäivän...

  VastaaPoista