keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Look at me!

J: Lapsi on terve kun se leikkii.. uudella lelullaan! Ostin sunnuntaina järkkärin, jeee! Malli on Canon EOS 450D ja käytössä on näin alkuun ainakin se kittiputki, eli canonin 18-55mm. Haaveena joku muu, mutta harjoitellaan tällä nyt alkuun. Kamera on onneksi ihanan tuttu, sillä Riikalla on se sama. Kävin eilen ostamassa kameraan muistikortin ja tänään postiluukusta kolahti kaukosäädin kameraan, joten nyt voi kuvailla asujakin hieman paremmin.. En oo vielä päässyt ulos kuvailemaan (ihana myrsky täällä Länsi-Suomessa), vaan oon joutunut tyytymään tähän mun 21m2 asuntooni.


Olisko jotain ideoita, että mitä muuta voin kuvailla kun itseäni?:D

5 kommenttia:

 1. Täälläkin samaisen Canonin omistaja, joka haaveilee jo Rebel t3i:sta eli 600D:sta.:) Mut hei, multa uupuu toi kaukosäädin!:o Saaka udella mistä tilasit sun ja paljon oli hintaa?:)

  VastaaPoista
 2. Mulla oli myös tuo canonin 450D ja tykkäsin, mutta vaihdoin 600D:hen, ja siinä kuvantarkkuus on parempi, parhaiten sen huomaa kun zuumaa otettua kuvaa, niin tarkentaa ihan pikkujututkin :)

  Muakin kiinnostaa kuinka paljon tolla kaukosäätimellä hintaa ja mistä? :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan onnellisen näköisiä kuvia. Kaukosäädin on mahtava apu kun itse kuvailee. Mulle vaan kävi aluksi niin että valitin Laurille että ei se kaukosäädin toimi ollenkaan. Mulla oli ollut se koko ajan VÄÄRINPÄIN, aika jännä jos ei saa kameraan kontaktia :D

  Ainiin, täälläkin on hirmuinen tuuli ja sade.

  VastaaPoista
 4. Ihanan toi viimenen kuva! :D
  Mä oon kans katellu noita kaukosäätimiä, en vaan oo saanu vielä aikaseks tilausta ;)

  VastaaPoista
 5. Anna & Taru: Tilasin huuto.netistä, maksoi postilukuineen alle 10€. Ihan hyvin toiminut niin halvaksi ;)

  Reetta: Haha:D Ei ihme jos ei sitten toiminut..

  Tuisku: Huuto.netistä saa halvalla sellasia kiinalaisia kaukosäätimiä!:D

  VastaaPoista