perjantai 2. syyskuuta 2011

London Baby, part II

J: Tämä postaus tulee ajastettuna, tällä hetkellä ollaan (ainakin toivottavasti) jossakin päin Liettuaa!
Eli siis jatkoa tälle ..

Torstaina piti sataa koko päivä, joten päätettiin ottaa ilo irti Lontoon ilmaisista museoista ja kiertää pari läpi. Otettiin ensimmäiseksi suunnaksi Tate Modern, joka olikin sitten ensimmäinen ja viimeinen museo, johon päädyttiin! Oltiin kierretty alle puolet museosta, kun huomattiin auringon pilkistävän pilven raosta ja päätettiin suunnata ulos nauttimaan auringosta..

Käveltiin Millenium Bridgeä pitkin Thamesein toisellle puolelle Cityyn, jossa sijaisti aika siisti St Paul's Catedral. Citystä otettiin metro takaisin Oxford streetille päin, sillä Riikan oli ihan pakko päästä käymään vielä Bershkassa.. Pikaisen Bershka visiitin jälkeen lähdettiin seikkailemaan Sohoon päin..

Lounaaksi syötiin sushia St James's Parkissa ja sen jälkeen jatkettiin kävelyä Mayfairin kaupunginosan läpi taas Oxford streetille ja siitä hotlalle. Torstaina tuli käveltyä paljon, sillä illalla suunnattiin vielä Big Benille päin vähän kuvailemaan.


Perjantai olikin sitten vika päivä! Lento lähti onneks vasta illalla, joten meillä oli koko päivä aikaa. Käytiin heti aamusta Primarkissa tekemässä vikat shoppailut ja sen jälkeen oli vuorossa pakkailua. Jätettiin kamat hotlalle säilytykseen ja suunnattiin iltapäiväksi Harrodsille, Hamleysille ja Oxford streetille päin.. Mitään ei kuitenkaan enää ostettu, koska laukut oli jo aika täynnä..

 Mun ainoa kuva perjantailta. Satoi vaihteeksi.

Oli kyllä ihana reissu jälleen kerran, Lontoo on mahtava. Suosittelen sitä ehdottomasti kaikille! Lontooseen ei vaan kyllästy, voisin lähteä milloin vain uudestaan..

9 kommenttia:

 1. Mun blogissa on tunnustus teille molemmille :)

  VastaaPoista
 2. Taas on niiiin mahtavia kuvia!

  VastaaPoista
 3. Ää oon niin kade. Mäki haluun takas Lontooseen. Ihania kuvia oli muuten myös :)

  VastaaPoista
 4. moii:)! hitsi en aluks tajunnu, et oot joku tuttu, sit aloin ajatel, et jenna ja riikka, piti hetki miettii ennekon tajusin :)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. jutta: kiitos siitä:>

  Tereza Anton: Yep, London is!

  Anonyymi: kiitti :>

  Varjosusi: Kiitti! Kukapa ei haluisi:)

  Laura: kiitos:)

  Jutta: Bongasin fb:stä linkin sun blogiin ja pakko oli liittyä lukijaksi;)

  VastaaPoista
 7. Missä te ootte yöpyny tuolla Lontoossa? onko jotain Über halpaa paikkaa tiedossa? :D ajateltiin siskon kanssa lähteä 5 päiväks lontooseen joulukuussa ja pitäs löytää joku tosi halpa hotelli ja mahdollisimman hyvältä sijainnilta!

  - Anni

  VastaaPoista