lauantai 17. syyskuuta 2011

let's run

R: Olen aika ylpeä itsestäni, olen alkanut taas lenkkeilemään! Kesälläkin tuli käytyä sillon tällöin, mutta yleensä helteillä oli parempaakin tekemistä. Päätin ottaa nyt syksyllä tavoitteeksi ehtiä 2-3 kertaa viikossa lenkille ja eiköhän siinä tavoitteessa ole melko helppo pysyä. Positiivista on se, että myös poikakaveri on innostunut lenkkeilystä, yhdessä on pienempi kynnys lähteä lenkille ja toinen tsemppaa jos toista laiskottaa. Päätinkin panostaa kunnon lenkkareihin, sillä vanhat taitaa olla jostain 2000-luvun alusta..

Selailin alkuviikosta Spartoon sivuja kun mietin mihin tuhlaisin yhteistyön tiimoilta saamani lahjakortin. Olin jo päätynyt punaisiin Converseihin, mutta sitten Jennan vinkistä eksyin selailemaan lenkkareita. Spartoolta löytyikin yllättävän hyvä valikoima juoksukenkiä mm. Reebokilta, Asicselta ja Nikeltä.


Kokosin kollaasiin omat suosikkini kyseisiltä merkeiltä. Ja tilasinkin yhdet! Mietin kauan Reebokin parin mallin ja Niken lenkkareiden (kollaasissa) välillä, mutta lopulta päädyin näihin Reebokin easytone malliston juoksulenkkareihin, joilla oli hintaa tasan 100 euroa. Easytone kengissä on siis erikoislaatuinen pohja, joka aktivoi lihaksia. Saa nähdä huomaako eroa, onko jollain kokemusta? Toivottavasti koko ja malli sopii hyvin, aina vähän riski tilata kengät netistä kun ei pääse sovittelemaan. No, ainahan kengät voi palauttaa jos ne on huonot.

En millään jaksaisi odottaa keskiviikkoon, jolloin uusien kenkien pitäisi tulla. Voin sitten heti raportoida millaiset on jalassa! Eli toivotaan siis aurinkoisia lenkkeilysäitä ensi viikolle..

2 kommenttia:

  1. Tilasin melkeen samanlaiset valkopinkit :D

    VastaaPoista
  2. voidaan sit yhdessä lenkkeillä valkopinkeissä kengissämme!

    VastaaPoista