torstai 29. syyskuuta 2011

intense repair

R: Sain viime viikolla Buzzadorilta taas vähän testattavaa.. Viimeksi  testailin hammastahnaa, tällä kertaa vuorossa oli Doven uusi minuutin tehohoito vaurioituneille hiuksille. Tonne buzzadoriinhan voi kuka vaan liittyä ja sieltä sitten saattaa aina välillä saada erilaisia tuotteita testiin. Tuotteista tulee käytön jälkeen kertoa eteenpäin (ja jakaa niitä näytteitä) ja raportoida sivustolle (tämä ei siis liity mitenkään blogiin, kuka vaan voi liittyä.) Alunperin mun ei pitänyt blogata aiheesta, mutta oli pakko sittenkin jakaa tämä teidän kanssa, sillä tehohoito ylitti kaikki odotukset. Kyseessä on siis minuutin tehohoito, jota voi käyttää normaalin hoitoaineen tavoin joka pesun jälkeen.


Tämä hoitoaine on koostumukseltaan tosi kivaa, tollasta vähän paksumpaa ja voidemaisempaa. Doven mukaan tätä hoitoainetta käyttämällä saa pehmeät, vahvat ja syvältäkosteutetut hiukset. Itse allekirjoitan ainakin ton että hiuksista tulee pehmeämmät! Hiukset tuntui käytön jälkeen ihan älyttömän pehmeiltä ja ihanilta. Oisin voinut hipliä niitä koko ajan. Tuotteen luvataan myös vähentävän hiusten haaroittumista, toivottavasti tehoaa! Kävin viikko sitten leikkauttamassa hiuksia ja pääsin kaksihaaraisista eroon, en välttämättä haluaisi niitä heti lisää.. Oon muuten huomannut että nyt syksyllä kun on alkanut käyttää taas paksuja huiveja niin latvat menee nopeammin huonompaan kuntoon, onko joku muu huomannut saman? Johtuu varmaan siitä kun hiuksia saa aina repiä sieltä huivin alta..

Oli kiva löytää tällanen uusi edullinen tuote, normaalisti käytän Aussien hoitoainetta, mutta se on Suomessa mun makuun niin ylihintasta ettei sitä viitsi ostaa. Tälla taitaa kaupoissa olla hintaa alle 4 euroa, eli ei paha ollenkaan. Ehdottomasti hyvä hinta-laatusuhde.

3 kommenttia:

 1. hei millä tavalla saat buzzadorilta tuotteita testattavaks? :)

  VastaaPoista
 2. Oon huomannut ihan saman takkuilmiön. Hattu-huivikombinaatiolla saa päivän aikana lähes rastoitettua latvat ja niskakarvat, mukava repiä niitä auki sitten iltapuhteina.

  VastaaPoista
 3. Miina: Sinne pitää liittyä ja sitten aina joskus ne lähettelee sähköpostiin pyyntöjä että haluaako mukaan kampanjaan.

  Emmi: no niinpä!

  VastaaPoista