sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Guess

J: Guess ei merkkinä yleensä oikein iske muhun. Tai no sanotaan suoraan, että merkin valikoimasta ei muutamien korujen lisäksi löydy yhtäkään tuotetta, joka mun tyyliini sopisi. Nyt on kuitenkin tapahtunut jotain todella outoa, sillä bongasin Spartoolta useammatkin Guessin kengät, jotka voisin adoptoida kenkäkaappiini.Jos taas pitää alkaa suosikkeja nimeämään näistä, niin luultavasti vasemman alanurkan Abrialit nousevat ensimmäiselle sijalle. Oikean ylänurkan leokuvioiset olisivat aika täydelliset pikkumustan kanssa esimerkiksi pikkujouluissa (eikö syyskuussa saa jo miettiä pikkujoulu asustusta??), joten ne ovat toiset suosikkini. Kahdet muutkin ovat ihan kivoja, mutta jos rehellisiä ollaan, en varmaan osaisi käyttää yksiäkään kollaasin kengistä. Kiilakorot on enemmän mun juttu. Pelkään aina, että piikkikorko jää kiinni jonnekin, katkeaa, kaadun naamallen, tai jotain muuta yhtä ihanaa.. Pitäisi opetella kävelemään niillä, sillä nämäkin kaikki ovat niin nättejä!

Kenkien hinnoista vielä sen verran, että nämä kaikki olivat reippaasti yli 100€, eli sitä perus Guessia. Harmittaa, etten sillon jenkeissä tutustunut merkkiin paremmin, sillä siellä hinnat olivat reippaasti matalammat kun Suomessa! Ostin esimerkiksi korvikset £5 ja Suomessa samat olivat yli 20€! Ihan hullua..
Jos jotkut kengistä iski ja haluaa tilata, niin Spartoolta saa edelleen yli 100€:n tilauksiin ilmaiset postikulut (ja palautuksen) ja toimitus tapahtuu kätevästi UPS:in kautta kotiovelle.


Löytyykö lukijoista Guessin faneja?

3 kommenttia:

 1. Mä en myöskään oo mikään Guess fani. Omistan yhden nätisn siistin "korukellon" kyseiseltä merkiltä ja muutamasta muustakin nimenomaan kellomallista pidän. Korut ja laukut on aivan liian huonolaatuisia hintaansa nähden Suomessa enkä tajua miksi siitä on tehty täälä niin "luksus"-merkki kun jenkeissä sitä saa niin normaaliin "pilkka-hintaan". Kiva avautuminen, mutta pointti oli että noi alimmat kelpuuttaisin myös omaan kaappiin!

  VastaaPoista
 2. Tykkään kovasti Guessin jutuista, mutta ikävä kyllä ne tosiaankin on Suomessa aikas kivan hintaisia. Jenkeistä tuli hamstrattua kaikkea puolet halvemmalla sen sijaan mukaan!!

  VastaaPoista
 3. Klara: Mä en myöskään ymmärrä, että miksi merkki on saanut sellaisen maineen täällä Suomessa!:D

  Maya: Pitäis lähteä useammin jenkkeihin, että vois shoppailla Guessia halvalla!

  VastaaPoista