lauantai 10. syyskuuta 2011

eräs asu

PhotobucketPhotobucket
takki H&M
toppi ja farkut Primark
kengät Converse
kangaskassi Bershka

R: Mä täällä odottelen että Jenna tulee hakemaan ja ajattelin sillä aikaa näyttää teille viime torstaisen asuni. Noi Primarkin mustat farkut on tosi kivan malliset, pituus on tosi hyvä ja vyötärö vähän korkeampi. Ainut huono puoli niissä on se, että niistä lähtee väriä jalkoihin.. Eli pitääkin muistaa ettei laita niitä jalkaan sillon kun illalla on treenit tai jumppa, ei hirveen kivan näköstä kun jalat on epämääräsen tummat.. Ehkä housujen peseminen auttaisi.

Asiasta toiseen, mä tuskailen tällä hetkellä vähän liikaa opiskelujen kanssa ja varsinkin kun en keksi kandin aihetta. Kamalaa kun kaikki opiskelut alkoi niin vauhdilla! Viiden viikon päästä pitäisi esitellä proffille kandin tutkimussuunnitelma ja tällä tytöllä ei ole vielä hajuakaan aiheesta.. Pitää toivoa että saan jonkun hyvän idean tässä pikapuoliin. Mistäs muut kandinsa/gradunsa jo kirjoittaneet keksivät aiheen? Kesän jälkeen tuntuu niin vaikealta saada aivot taas on-asentoon.. Muilla samoja ongelmia?

5 kommenttia:

 1. I love the denim combi!

  www.fashiable.nl

  VastaaPoista
 2. Ihan liian usein tummista housuista tai farkuista irtoaa väriä ihoon, ainakin ennenkun ne on pessyt. Usein on myös käynyt niin että vaalea paita tai kengät ovat värjäytyneen, joten kannattaa olla varovainen! Se väri ei meinaan lähde sitten enää ikinä irti. Pilasin joskus aikoinani valkoisen takkini, kun tumista farkuista irtosi sen helmaan väriä.

  VastaaPoista
 3. Suvi: kiitos!

  Fashiable: thanks, me too!

  Anonyymi: No joo, ois pitäny tajuta.. Mun edellisistä mustista farkuista ei lähtenyt yhtään väriä, näistä sitten senkin edestä. Ja valkonen kangaskassikin on vähän tummunut, höh :S Jatkossa pitää olla varovaisempi..

  VastaaPoista
 4. Tämä menee nyt vähän asian vierestä, mutta ajattelinpa kysyä kuitenkin :DD Löysin postauksen, jossa kertoilit opiskeluistasi, ja kinnostuin itsekin. Kirjoititko itse mitkä aineet? Mietin vain, että olisikohan pääsykoeurakka mahdollisesti helpompi jos on lukenut yhteiskuntaoppia ja kenties psykologiaakin? Olen kiitollinen jos jaksat vastata :))) Hyvää syksyn jatkoa! :)

  VastaaPoista