perjantai 9. syyskuuta 2011

elokuun ostoksia

R: Tässä elokuun shoppailut! Käytin muuten kaikki noi rahat Lontoossa, ei tullut shoppailtua Suomessa yhtään, aika hyvin.. 

vaatteet 117e

kengät 0e


laukut 29,99e


asusteet 45,5e


kosmetiikka, kynsilakat, hiusjutut yms. 5e


muut 0e 


Lontoon reissun ostokset kokonaisuudessaan löytyy täältä, jos jotakuta vielä kiinnostaa. Olen aika tyytyväinen mun ostoksiin, lähes kaikki on ollut jo käytössä! Okei, en mä sentään noita paksuja huiveja ja karvahattua vielä ole käyttänyt. Blogiin kuvattujen ostosten lisäksi ostin tietty Aussien shampoon ja hoitsikan (ei voi käydä briteissä ilman että ostaa niitä), sormikkaita ja sukkiksia. Kaikkea hyödyllistä siis! Saa nähdä paljonko nyt syksyllä tulee shoppailtua. Nyt kun alkoi opiskelut aka köyhäily, pitää varmaan miettiä tarkkaan jokainen ostos.. Ja lisäksi poikakaverilla on pian synttärit ja oon miettinyt yhtä ihan superia lahjaa, johon menee vähän rahaa.

Mä taidan nyt ryhdistäytyä, oon istunut koko päivän sohvalla yöpuku päällä datailemassa. Pitäisi tehdä ruotsin läksyt (aaah, virkamiesruotsi) ja illalla olisi treenit. Mä päätin etten voi elää ilman korista ja kävin alkuviikosta treenailemassa Unikoriksen kanssa, tänään uusiksi! Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. noi housut on ihan hulllun kivan väriset! haluaisin noi!!!<3

    VastaaPoista