keskiviikko 10. elokuuta 2011

viime päivinä..

R: Viime päivinä olen..

Photobucket
..Yrittänyt tehdä mahdollisimman usein itse ruokaa. Kesän aikana mulla on mennyt ihan liikaa rahaa ulkona syömiseen, joten päätetiin poikakaverin kanssa vähän parantaa tapoja ja kokata useammin itse. Viime viikkoina ollaan tehty mm. tajuttoman hyviä hampurilaisia, paistettuja perunoita pihvin ja salaatin kanssa, lihapullia ja mustikkarahkaa. Viimeisen viikon sisällä ollaan käyty vaan kerran ulkona syömässä ja sekin oli salaattia Greenzissä, nam! Uskoisin kyllä että syksymmällä tulee kokkailtua enemmän ihan senkin takia ettei jaksa lähteä mihinkään syömään jos ulkona sataa ja on pimeä. Kesällä tulee vietettyä niin paljon aikaa ulkona että helpommin eksyy jonnekin ravintolaan syömään.

Photobucket

..Lukenut perjantaiseen tenttiin aika heikolla menestyksellä ja iloinnut sitä että kesäkuun tentin tulokset tuli vihdoin. Ja sain muuten vitosen, en meinannut uskoa silmiäni kun näin tulosken! Luulin että se tentti olisi mennyt ihan huonosti ja pelkäsin että saan hylätyn.. Tästä on hyvä lähteä uuteen lukukauteen, kyllä tollaset hyvät arvosanat aina piristää. Toivottavasti opiskelumotivaatio pysyisi ylhäällä, syksyllä tämä tyttö aloittaa kandiseminaarin!

Photobucket

..Koukuttunut moneen tv-sarjaan. Mä aloin joskus aikoja sitten seuraamaan How i met your motheria ja katsoinkin ne melkeen kaikki kaudet netistä ihan tajuttoman lyhyessä ajassa. Sen jälkeen seurasin sitä jenkkien tahtiin ja nyt odotan että 7. kausi alkaa.. Menin sitten suosittelemaan sarjaa poikakaverillekin kun bongattiin sarjan pari ekaa kautta halvalla Anttilasta ja nyt ollaan katsottu jo kaikki tähän mennessä dvd:lle ilmestyneet! Ostin noi kaudet omaksi, toi on kyllä sellanen sarja että sitä tulee katsottua varmaan uudelleen ja uudellee, niinkun Frendejä. Toinen uusi sarjatuttavuus on Supernatural jota alettiin katsomaan joskus kesän alussa ja koukutuin heti. Tänään tipahti postiluukusta neljäs kausi, jonka tilasin :ista viime viikolla, arvatkaa vaan tekisikö mieli alkaa katsomaan tätä heti?

Photobucket

..Saanut kivan yövieraan. Jaksu tuli tänään mun luokse hoitoon, jeejee! Tossa äsken jo kurkittiin parvekkeelta ohikulkijoilta ja ihmeteltiin suuren kaupungin menoa, heh. Jakke näyttää varmaan aika hyvältä kun seisoo tossa parvekkeen kaiteeseen nojaten. Muutama ihminen on jäänyt jo naureskelemaan sitä ja joku turisti yritti ottaa kuvaakin, hahhhaaaa.

Photobucket

...Urheillut enemmän kun koko alkukesänä yhteensä. Ja urheilut ei ole jäänyt pelkkään koripalloon, oon jopa käynyt lenkillä ja pakko myöntää että yllättävän hauskaa sekin on taas pitkästä aikaa. Kuumimmilla helteillä ei jaksanut liikkua mihinkään, nyt kun on vähän viilentynyt niin on kiva käydä lenkillä. Ja oon aika ihastunut niihin urheilupuiston "kuntosalilaitteisiin", tunnen jopa pitkästä aikaa mun vatsalihakset!

Lisäksi olen mm. syönyt turun parasta jätskiä, jota saa siitä Hansan alakerrassa olevasta italialaisesta jätskipaikasta, fiilistellyt ensi viikonlopun Aura-festiä, suunnitellut ensi vuoden opintoja, tehnyt yhden aika upean heräteostoksen llä (siitä lisää myöhemmin) ja kierrellyt kaupoissa miettimässä mitä tarvitsen syksyksi. Nyt mä otan Jaken kainaloon ja jatkan lukemista, heippa!

ps. Jennakin ehti tänään jos postaamaan, eli tsekatkaa kivoja syysasuja tosta alta!

6 kommenttia:

 1. Ihana kuva toi missä katselette koiran kanssa parvekkeella!

  VastaaPoista
 2. Supernatural! <3 Kuudennen tuottiskauden DVD-boksia täällä jo innolla odotellaan ilmestyväksi, vielä muutama kuukausi pitäis jaksaa odotella. :p

  Loisto sarja! :)

  VastaaPoista
 3. your pictures are great my dear.<3

  VastaaPoista
 4. Lohduttavaa että muutkin ovat kesällä laiskoja tekemään ruokaa. Me ollaan ja syynä on myös se että helteillä ei huvita tehdä mitään kotona. Pelkkä istuminenkin aiheuttaa hikoilua. Hyvä tekosyy siis syödä ulkona :D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Kiitos :)

  Anonyymi: Niin on! Mulla lähtee varmaan pian se 5. tilaukseen, sitten joutuukin odottamaan vähän kauemmin..

  Tereza Anton: thanks!

  julianne: thanks!

  Reetta: No niinpä :) Onneksi Suomen kesä on niin lyhyt :D heh.

  VastaaPoista