perjantai 19. elokuuta 2011

Taiteiden Yö
R: Eilen oli Turussa taiteiden yö, eli kaupungilla oli vaikka mitä ohjelmaa iltamyöhäiseen asti. Käytiin Jennan kanssa Hansassa syömässä super isot leivokset ja design-torilla, kierreltiin kirjakaupoissa, ihailtiin vartiovuoren puistossa lyhtypiknikkiä ja loppuillasta katsottiin jokirannassa Colourscapen päätös Music of the Spheres-esitys, jossa siis oli ideana esiintyjät kuplien sisällä. Meiltä meni koko esitys oikeastaan vähän ohi, oli ne hienon näkösiä, mutta odotukset oli ehkä vähän korkeammalla ja saatettiin olla vähän huonossa katselupaikassa. Kokonaisuudessa jokiranta oli kyllä törkeän hienon näköinen kun ilta pimeni ja oli paljon valoja ja ihmisiä! Oliko joku muu tuolla?

Tänään olisi tavoitteena harrastaa vähän lisää kulttuuria ja mennä Turun linnaan. Noloa myöntää etten ole koskaan käynyt siellä (sisällä), vaikka olen asunut Turussa jo kolme vuotta.. Ei edes koskaan ala-asteella tehty sinne luokkaretkiä vaikka olen kotoisin melkeen naapurikaupungista.. Tänään siis sivistystä luvassa, palaillaan myöhemmin!

6 kommenttia:

 1. Nuo pallot tai kuplat on kyllä tosi upeannäköiset veden päällä. Ainakin näin valokuvissa!

  VastaaPoista
 2. vut miksen mä ollut tuolla, aika upeita palloja !

  http://liisamarian.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia Turusta, awws tuli niin ikävä sinne!:)

  VastaaPoista
 4. Harmittaa kun itseltä jäi taiteiden yöt tänä vuonna ihan välistä!

  VastaaPoista
 5. Reetta: Joo oli ne kyllä tosi hienoja muutenkin :)

  liisa: juu oli kyllä aika upeita!

  Sirpale: Turku on ihana :)

  Maya: aijaa, höh!

  VastaaPoista
 6. Hitsi, en tienny mitään tosta jokihäppeningistä! Me oltiin Klubilla kattomassa sirkusta & burleskia, vaikka ei toki huono vaihtoehto sekään. :)

  VastaaPoista