maanantai 1. elokuuta 2011

Superupee!

R: Käytiin Jennan kanssa keskiviikkona tutustumassa Superupeeseen. Superupee on siis uusi Saloon avattu vaateliike, joka toimii periaatteella there is no excuse for the boring wardrobe. Tosi ihana idea! Ja tosi rohkeaa Santulta perustaa tällainen liike, ihanaa miten jotkut ihmiset jaksavat tehdä kaikkensa unelmiensa eteen, liian usein tulee ehkä valittua se helpoin tie..

Superupee myy naisten vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja ja muita asusteita. Myynnissä on myös muutamien muiden suunnittelijoiden tekeleitä, ja jos oikein ymmärsin niin jossain vaiheessa myyntiin tulee myös omistajan omaa tuotantoa. Myymälästä saa myös ompelupalveluja, voisin hyvin kuvitella käyttäväni (fyi, oon maailman paskin ompelemaan). Mä itse ihastuin vähän (enemmän) niihin kaikkiin koruihin, olisin voinut ostaa muutaman.. Lopulta meidän mukaan lähti vaan sormuksia.


Liike näytti ihanalta! Ja pakko sanoa että näytti ihan omistajaltaan! Mä tykkään ihan älyttömästi tällaisista söpöistä pienistä liikkeistä, miksi silti useimmiten tulee käytyä niissä samoissa ketjuliikkeissä..? Voisi yrittää parantaa tapoja tämänkin asian suhteen.. Kannattaa kyllä ehdottomasti käydä vierailemassa jos sattuu Salossa liikkumaan.. Tai voihan Saloon mennä vierailulle ihan tämän takia, hih! Jos ei kuitenkaan Saloon asti pääse, niin Superupeella on myös nettikauppa, josta löytyy kivasti tuotteita. Superupee löytyy Salon keskustasta, osoitteesta Annankatu 10, aukioloajat ja muuta infoa löytyy Superupeen facebook sivuilta.


Kovasti onnea Superupeelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti