tiistai 9. elokuuta 2011

Rakkaudesta lajiin

J: Lauantaina järjestettiin Salossa katukoristurnaus ja My Mistake oli tietenkin mukana. Meidän maineemme on levinnyt jo niin laajalle, että yksikään muu naisten joukkue ei uskaltautunut paikalle, hah! Sehän ei kuitenkaan My Mistakea haitannut, vaan otettiin tällä kertaa haltuun miesten harrastesarja.. No, ei ihan saatu sitä haltuun, mutta voitettiin me sentään yksi peli kolmesta ja kaksi muutakin hävittiin aika tiukasti.. Ja saatiin vielä äijiltä kehuja, oltiin kuulemma liian nopeita niille!

Fiilis oli ihan mahtava, edes "pieni" vesisade ei menoa hidastanut. Oli niin ihana päästä taas pitkästä aikaa pelailemaan kunnolla ja vielä tällä porukalla.
Lauantai ilta jatkui Elinan luona ruuan ja juoman merkeissä ja päättyi lopulta Rikalaan. Aivan mahtava päivä oli kyllä, ei voi muuta sanoa! Sunnuntai menikin sitten pienessä koomassa ja tänään olin iltavuorossa. Tosi kiva muuten, ei oo tälläkään viikolla oiken töitä ja mun viikonloppu alkaa jo huomenna..

3 kommenttia:

 1. Hi so glad to find your blog ! I love your previous posts, especially the one with your selection of Monki, Weekday and H&M, great choices !


  I think your blog is amazing ! really love it ! and i'm following !

  Come and check mine out and follow me if you love it too !

  Kisses
  www.mydailyglamour.com

  VastaaPoista
 2. Hyvä te! Onneksi joku pitää yllä naisten kunniaa :D

  VastaaPoista
 3. My Daily Clamour: Thanks :> I'll check out your blog asap..

  Maya: Jep:D

  VastaaPoista