torstai 18. elokuuta 2011

ostoslistalla..

R: Olen tehnyt itselleni ostoslistaa Lontoon matkaa varten ja kokosin must have juttuja kollaaseihin, nettikauppojen selailuun ja kollaasien väsäämiseen jää muuten ihmeen helposti koukkuun!Tuotteet: Topshop, , H&M, BikBok

Ostoslistalla on ainakin housuja (mieluiten värikkäitä), musta salkkumainen laukku, bikertyylinen takki (mieluiten nahkaisena tai tekonahkaisena), jotain pallokuosista, hattu jonka alle voi piiloutua huonona hiuspäivänä, kauluspaitoja/puseroita ja iso raidallinen neule. Saa nähdä mitä reissusta tarttuu mukaan, en ole vielä mitään syysjuttuja hankkinut, joten toivottavasti ainakin jotain löytyisi. Ja miksi ei löytyisi kun suuntana kuitenkin on yksi Euroopan parhaista shoppailukaupungeista..

Nyt mä herätän Jennan päikkäreiltä ja lähdetään vähän katselemaan Turun taiteiden yön tapahtumia.. Vartiovuorenpuistossa on lyhtypiknik, joka varmaan on aika siisti!

6 kommenttia:

 1. Great! :)

  http://liberty-walk-sara.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Pst. Noita poro-sormuksia löytyy seppälästä hopeisina ja kultasina n. 7e !

  VastaaPoista
 3. Cool outfits! Love the ring in the last one. :) x

  VastaaPoista
 4. mistä sivulta löysit kyseisen bikertakin? tai siis tuossa kollaasissa olevan. :)

  VastaaPoista
 5. Liberty Walk Sara: thanks!

  Irene's Closet: thanks!

  Elina: aijaa! Mä en kyllä tiiä osaisinko käyttää tollasta, toi on tollanen just että näyttää kivalta, mutta ehkä vähän liian iso normi käyttöön.. Mutta pitää käydä Seppälässä katsomassa!

  menina elegante: thanks, me too :)

  Anonyymi: Apua, en muista. Oisko ollut topshop..

  VastaaPoista