maanantai 29. elokuuta 2011

London baby, part I

J: Nyt vihdoin niitä Lontoo juttuja kehiin!

Lähdettiin maanantai iltapäivällä kohti Helsinki-Vantaata ja Heathrow'lla oltiin siinä puoli kymmenen aikaa. Selvittiin tosi nopeasti Paddingtonin asemalle vievään junaan ja hotlalla taidettiin olla aika tarkalleen tunti laskeutumisen jälkeen. Hyvä saavutus siis.. Illalla ei kauheasti jaksettu tehdä enää mitään, lähinnä syötiin ja katsottiin meidän postimerkin kokoista tv:tä.

Tiistai oli siis eka kunnon päivä, ja yllättäen silloin satoi vettä! Päätettiin siksi aloittaa reissu museokierroksella.. Tosin ennen sitä oli pakko suunnata Oxford streetille tsekkaamaan Forever 21 ja Primark.. Molemmat oli kuitenkin aika täynnä, joten päätettiin jättää suosiolla shoppailu seuraavaan päivään. Suunnattiin siis South Kensingtoniin Victoria & Albert museoon. Haluttiin nähdä muodista kertova näyttely, mutta meidän tuurilla juuri se on suljettuna ensi kevääseen saakka.. Kierreltiin jonkin aikaa siellä kuitenkin, ja pistäydyttiin myös viereisessä tiedemuseossa, joka ei ihan ollut meidän juttu!

 
Museoiden jälkeen jatkettiin matkaa takaisin hotellille, tietty ruokakaupan kautta! Hengähdettiin hetki hotlalla hyvän ruuan ja muotilehtien parissa, ja illalla lähdettiin käymään Westfieldin ostoskeskuksessa. Hyvä ilta valittiin käynnille, sillä ostoskeskuksen leffateatterissa oli One Day leffan ennakkonäytös ja bongattiin Anne Hathaway! En ole mikään suuri fani, mutta oli se aika siistiä sen tason julkkis nähdä niinkin läheltä. Paikalla oli muitakin julkkiksia, mutta ei ketään meille tuttuja.


Paikalla oli ihan kivasti jengiä, joten kaupatkin oli aika täynnä. Riikka vähän shoppaili, mä en löytänyt mitään.. Pienen Ben&Jerrys tauon jälkeen jatkettiin takaisin hotlalle, tällä kertaa Burger Kingin kautta. (Whopper oli iso pettymys).

Keskiviikko oli sitten virallinen shoppailupäivä, ja oltiin päätetty iskeä heti yhdeksältä Primarkiin. Hiukan venähti kuitenkin lähtö ja matka kesti aika kauan pakollisten take away kahvien ja kuvailun takia. Primark oli kuitenkin ihanan tyhjä vielä puoli kymmenen aikoihin ja siellä vierähtikin yli tunti sitten. Sen lisäksi kierrettiin monet muut Oxford streetin kaupat.. Shoppailussa meni hyvin koko aamupäivä ja lounas päätettiin syödä tuttuun tapaan Hyde parkissa! Jotain niin parasta..


Shoppailun ja lounaan jälkeen suunnattiin hotlalle viemään ostokset ja lähdettiin Camdeniin. Ei oltu kumpikaan käyty siellä koskaan ennen, joten sinne oli pakko tällä reissulla päästä! Camdenin jälkeen kierrettiin vielä perus Big Ben, London Bridge ja Trafalgar Square.


Keskiviikolta on ihan älyttömästi kuvia, varmaan puolet koko reissun kuvista! Lisää Lontoo juttuja luvassa myöhemmin, nyt on pakko mennä nukkumaan. Huomenna jatkuu opiskelut rankalla 45min infolla, mitenköhän selviän päivästä..

6 kommenttia:

 1. Auh, tulipa ikävä Lontoota näitä kuvia selaillessa! Ihme kaupunki, sinne pitäis kyllä päästä vaan aina ja aina uudestaan :D

  VastaaPoista
 2. nyt iski Lontoo-kuume!! ihania kuvia

  VastaaPoista
 3. vaau mitä kuvii, haluu tonne kkans :)

  VastaaPoista
 4. Nilkkuri: Niin on, ihme kaupunki;) Koska vaan voisin lähteä takaisin..

  Anonyymi: Sorry siitä;)

  henna: mäkin haluan takaisin!

  VastaaPoista
 5. Ootteks te yöpyny hotelleissa vai hostelleissa Lontoossa?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Riikan kanssa kun ollaan oltu kahdestaan, niin ollaan valittu hotelli.
  Isommalla porukalla ollaan oltu aina hostellissa. Mun suosikkeja on smart hyde park in (vaikka oltiin siellä vain yksi yö) ja YHA Central London, joka on ehdottomasti yksi parhaimmista hostelleista, jossa oon käynyt! :)

  VastaaPoista