maanantai 22. elokuuta 2011

Last Thursday

Bleiseri H&M
Housut Forever 21
Toppi Lindex
Laukku Seppälä
Kengät Converse
Turbaani Only

J: Palataan näin sunnuntaina vähän torstai iltaa, jolloin oltiin Riikan kanssa Turun Taiteiden yössä. Jos Riikalla oli mielestään vähän liikaa vaatetta päällä, mulla liian vähän. Alkuillasta oli vielä ihan lämmin, mutta auringon laskettua tuli jo vähän viileä. Kyllä huomaa, että syksy on pian täällä.

Torstain jälkeen on taas ehtinyt tapahtua vaikka mitä. Perjantaina oli kesän viimeinen työpäivä (jes!), illalla ajelin Raumalle viemään kamoja ja näin Mariaa. Lauantaina hengasin pääosin kotona, siivoilin, järjestelin vaatekaappia ja katsoin How I Met Your Motheria. Tänään ajelin Raumalta Turkuun, sanoin heipat Riikan kämpälle ja tulin Saloon, jossa oon nyt viettänyt illan. Rauhallinen viikonloppu siis, kerrankin.. Vähän haikeet fiilikset, en voi oikeesti uskoa, että kesä on ohi ja pitää taas palata Raumalle opiskeluiden pariin. Ehdin jo kiintyä Turkuun!

Mites muiden viikonloppu meni?

5 kommenttia:

 1. Beautiful outfit! Love your bag and Converse! And like the color of your T-shirt! :))

  http://liberty-walk-sara.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Toi Seppälän salkkulaukku on tosi paljon ryhdikkäämmän ja laadukkaamman näköinen, kuin se viime syksynä (?)H&M kauppoihin tullut saman mallinen laukku, joka multakin löytyy. Se on jotenkin tosi kämänen, vaikka näyttääkin ihan kivalta :D

  VastaaPoista
 3. Sirpale: kiitti :>

  Liberty Walk Sara: Thanks :)

  AnsQ: Juu oon samaa mieltä! Omistan ne molemmat;)

  nooris: kiitti:)

  VastaaPoista