torstai 4. elokuuta 2011

i love this gameR: Oltiin tänään Jennan kanssa aamupäivällä heittelemässä! Oli ihan sairaan hauskaa pelailla 1vs1 ja heitellä vähän, vaikka heitot ei uponnukaan tänään erityisen hyvin.. Riikka <3 koripallo. Mua harmittaa kun en osaa päättää pelaanko ensi kaudella jossain joukkueessa, ja jos pelaan niin missä.. Onneksi tässä on vielä aikaa miettiä! En oikeen kyllä pysty kuvittelemaan elämää ilman koripalloa, niin monta vuotta sitä on tullut pelailtua enemmän tai vähemmän tosissaan.. Lauantaina on Salossa taas katukoristurnaus, jee! Viime vuonna meillä ainakin oli ihan super hauskaa. Pitää vaan toivoa että saadaan naisten sarjaan tarpeeksi joukkueita, huonolta näyttää ainakin tällä hetkellä.. En tajua miksi naiset on niin huonoja kasaamaan joukkueita tollasiin turnauksiin, kyllä me ollaan kavereiden kanssa jo monta vuotta kierrelty kaikki mahdolliset turnaukset läpi!

Mulle tapahtui tänään jotain historiallista, unohdin avaimet kotiin. Tai oikeastaan avaimet oli mukana, mutta se tärkein, kotiavain, oli jäänyt kotiin. Meillä on koko kesän ollut Jennan kanssa pientä säätöä ton avaimen kanssa kun tähän asuntoon on vaan yksi avain, aina on pitänyt tosi tarkkaan sopia menot ja miettiä kumman nyt kannattaa ottaa avain.. Tähän asti se on toiminut ihan hyvin, mutta tänään kun oltiin lähdössä niin huomattiin oven ulkopuolella ettei se ole kummallakaan, vaikka molemmilla oli omat avaimet mukana.. Onneksi löydettiin talkkari heti tosta pihalta ja se antoi mulle yleisavaimen lainaan sillä ehdolla että jätin sille Jennan pantiksi, hah! Juoksin sitten hakemaan avaimet, eli aika helpolla päästiin. Ei olisi kiva joskus viikonloppuyöllä unohtaa avainta, se tulisi aika kalliiksikin.. Mikä on pahin hetki jolloin teillä on avaimet unohtuneet kotiin?

3 kommenttia:

 1. Mä oon vuoden nyt asunu yksin tässä kämpässä ja ollu aina TOSI tarkka, että avaimet tulee mukaan. Vara-avain kun on porukoilla, joille on matkaa parikymmentä kilsaa :p viikonloppuna unohdin kuitenkin avaimet sisälle, ja tajusin sen heti kun löin oven kiinni :D jätin oikeastaan koko laukun, missä oli tupakat, lompakko, autonavaimet ja kaikki sellanen sälä ja otin vaan toisen laukun missä oli vaatteet viikonloppua varten. luojan kiitos mulla oli puhelin kädessä! :D pystyin soittamaan poikaystävälle, joka sattui olemaan lähistöllä, koska porukatkin oli yyterissä mökkeilemässä. joudun odottelemaan vaan n. puoli tuntia eli helpolla päästiin. säikähdin silti :D

  VastaaPoista
 2. fantastic photos !

  kisses,
  Klaudia B.

  VastaaPoista
 3. Petra: Kiva :D onneksi pääsit aika helpolla!

  Klaudia B: thanks!

  VastaaPoista