lauantai 20. elokuuta 2011

Hunter!

J: Syksy on (melkein) täällä. Tällä viikolla tuli parina päivänä vettä ihan kunnolla ja voin kertoa, että mun converset sai pienen pesun haluamattaan.. Miksi pitää aina vahingossa asuta siihen suurimpaan vesilammikkoon? Tuli hieman ikävä mun punaisia haisaappaita! Punaiset hait on kieltämättä aika siistit, mutta jos totta puhutaan, niin en mä niillä välttämättä kaupungilla kävelisi..
Pitäisi hankkia jotkut vielä tyylikkäämmät kengät syksyn sadepäivien varalle. Yksi hieman trendikkäämpi (jos nyt tätä termiä voi kumisaappaista käyttää) merkki on Hunter, joita muuten löytyy Spartooltakin.

Pinkit tai vaaleansiniset olisivat ihana väripilkku pimeän syksyn keskellä. Lyhyet mustat ovat taas aivan tavalliset, varma valinta siis. Jos jotkut tilaisin, niin niihin varmaan päätyisin. Pitkät vihreät muistuttavat näistä neljästä eniten niitä perinteisiä kumisaappaita. Mutta eivät nekään pahat olisi! Ei ainakaan sukat ja lahkeet kastuisi, vaikka vettä tulisi enemmänkin.

Mulla ei ole mitään kokemusta Huntereista.. Muutamasta blogista oon lukenut niistä, mutta siinä se. Kertokaas siis joku fiksu ihminen mulle, että ovatko ne maineensa (ja hintansa) veroiset? Hinnasta puheen ollen, muutamat Hunterit ovat tällä hetkellä Spartoolla -30%, eli nyt kaikki saappaita tilailemaan!

4 kommenttia:

 1. ihanat pinkit saappaat, mut hinta vähän mietityttää!

  VastaaPoista
 2. Hunterit ovat kyllä ihanat kumpparit! Ja kyllä voi käyttää sanaa trendikäs ;-) Käytän itse kengistä kokoa 39 ja Hunterin kengät vastas tosi hyvin mun omaa kokoa. Eli kannattaa hyödyntää tuota Spartoon alennusta :-)

  Ainoa miinus noissa on se, kun ovat sitä luonnonkumia niin se alkaa puskee jossain vaiheessa esiin.. Mun omissa tumman liloissa kengissä on nytten valkosia pilkkuja :-D Pitääpi käydä ostaa sitä hoitosuihketta, kannattaa ostaa se sitten samalla !

  VastaaPoista
 3. Mä niin haluaisin pinkit kumpparit mut en kehtaa olla kokonaan pinkki ;)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Niimpä!

  Anonyymi: Hmm toi hoitosuihke kuulostaa hyödylliseltä. Pidänkin mielessä, jos saappaat joskus tilaan:)

  Reetta: Mitä vikaa siinä olisi?:D

  VastaaPoista