keskiviikko 3. elokuuta 2011

heinäkuun ostoksia

 R:  Heinäkuun shoppailusaldo yllätti mut kyllä ihan täysin! Kuukausi meni niin nopeasti ohi, etten edes ehtinyt shoppailemaan, jes! Helsingin ja Tallinnan reissuillakin oli paljon kivempi tehdä kaikkea muuta kun shoppailla, ei kesällä kuulu viettää aikaa kaupoissa. Summa tuntuu ihan naurettavan pieneltä jos miettiii paljon rahaa mun tililtä on kadonnut, tässä kuussa meni niin paljon juna- ja festarilippuihin, ulkona syömiseen, hotelleihin jne.. Se ei kuitenkaan haittaa, niistä kaikista reissuista jäi paljon enemmän muistoja kun jostain vaatteista, joita ehkä käyttäisin muutaman kerran ja sitten kyllästyisin!

vaatteet 15e

kengät 23e


laukut 0e


asusteet 5,6e


kosmetiikka, kynsilakat, hiusjutut yms. 2,5e


muut 0e 
Mun vaatekaappi on pullollaan sellaisia vaatteita, joista voisin hyvin luopua. Se on täynnä sellaisia joita ehkä tulen vielä joskus käyttämään, mutta joita ilman pärjäisin oikein hyvin. Päätin että voisin tehdä kunnon inventaarion kaappiin ja heittää suosiolla osan kirppiskasaan. Sitten pitäisi vielä varata se kirppispöytä.. Onko ehdotuksia mistä täältä Turusta se kannattaisi ottaa? Ennen elokuun loppua olisi hyvä hankkiutua eroon ylimääräisestä tavarasta, koska sillon olisi taas edessä muutto. Ihan siistiä muuttaa kolmatta kertaa vuoden sisällä.. Tämä muutto oli kuitenkin tiedossa jo sillon kun tähän asuntoon maaliskuussa muutin, täällä alkaa putkiremontti ja en halua/pysty jäädä remontin ajaksi  tänne asumaan. Helpoimmaksi tuli hankkia uusi asunto. Harmi vaan että uudessa asunnossakin saan asua vaan joulukuun loppuun.. Noo, onneksi mun vähäinen omaisuus on helppo muuttaa!

Päätin etten shoppaile mitään ennen Lontoon matkaa! Tai okei, ehkä jotain pakollisia meikki- tai hiusjuttuja on pakko ostaa, mutta ei kenkiä, vaatteita, koruja tms.. En muuten voi uskoa että enää kolme viikkoa niin ollaan Lontoossa, can't wait!

11 kommenttia:

 1. Oman kokemukseni perusteella Piispanristin kirppis on hyvä paikka. Siis ei Piispanristillä vaan Rautakadulla. EDIT: huomasinkin että se toimii nykyään Mimmin kirppiksen nimellä kun googletin. Vuokra ei ole kuin jotain 20€ (tai ainakin oli) ja omat vaatteeni ovat sieltä ihan kivasti menneet kaupaksi.

  VastaaPoista
 2. Nice blog <3

  xoxo
  www.thefashionmoodboard.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Tosta kirppisasiasta tuli mieleen et pitäsköhän koittaa järkätä joku blogikirppis? Tai siis sellanen Turku-bloggaajien vaihtohommeli, jokainen osallistuja tois vaikka 10 vaatetta/asustetta ja sit vaihdeltais niitä keskenämme. Tavaramäärä tietty riippuis siitä miten paljon porukkaa olis ja alkuun sovittais jotkut säännöt (esim. jos useampi tahtoo saman jonkun jutun). Rahaa ei vaihdettais mut pääsis eroon jostain mitä ei itse enää käytä ja sais jotain uutta tilalle vaatekaappiinsa. :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: toi ois muuten hyvä, mutta asun niin kaukana tosta kirppiksestä ja ei ole autoa käytössä niin voisi mennä vähän hankalaksi :S

  The fashion moodboard: thanks!

  Jose: Ei mikään huonompi idea! Sellanen turkulaisten bloggaajien miitti/kirppis vois olla aika hauska pitää!

  VastaaPoista
 5. Mulla oli vaatteet viikon ajan Linkkikirppiksellä, se on Itäharjun Prismasta ehkä kilsa Varissuolle päin. Kerran kävin viikon aikana vaan siivoomassa pöytää ja vähän täydentämässä ja jäin plussalle melkeen 200e. On mulla ja perheellä ollut siellä ennenkin paikka muutaman kerran, ihan kivoilla tuloksilla.

  Paikkavuokra siellä on 28e. Vaikka ehkä alue onkin hieman miten sen nyt sanoisi Varissuomaista (:D), niin en kyllä huomannut yhdenkään vaatteeni häviävän ilman kassan kautta menoa.

  VastaaPoista
 6. tiina: joo mä tiiänkin ton paikan, asuin pari vuotta siinä aika lähellä ja aina joskus tuli siellä käytyä, joka kerta kun kävin niin porukkaa siellä ainakin oli kamalasti! Tossakin vaan se ongelma että asun nyt aika kaukana siitä, niin en tiedä miten saisi tavarat vietyä.. Tai busseja tonne menee kyllä hyvin, mutta ei niin kiva raahata kamalaa tavaramäärää bussiin :D

  VastaaPoista
 7. Oon itekin miettinyt, että minne Turun kirppikselle haluaisin mieluiten viedä tavaraa myyntiin enkä oikein osaa päättää. Kirppiscenttereihin on törkeet jonot ja sieltä lähtee aika paljon tavaraa kävelemään.

  Jos yhtään oon veikannut oikein missä päin majailet, niin Ideakirppis olis varmaan melkein lähin vähän isompi ja parempi kirppis. Ite ainakin tykkäsin siitä kun kävin siellä. Sairashuoneenkadulla on myös Mikaelin kirppis, mut se oli suht ankee. Tosin kyllä mä lupaan tulla tekemään löytöjä, jos sinne viet ;)

  VastaaPoista
 8. Se on joku mahetsuin fiilis ever kun on päässyt ei-niin-kivoista vaatteista eroon ja voi järkätä vaatekaapin uusiksi! Eikä se pursuile enää niin paljon..:D

  VastaaPoista
 9. Ainakin länkkärissä sijaitseva itsepalvelu-kirppis, joka on samaa konsernia kuin manhattan, on ollut hyvinkin tuottoisa itsellä ja samoiten myös kaarinan kierrätyskeskuksen IP-kirppis yllätti! Sain siellä myytyä reiluista kahdesta ikea-kasillisesta tavaraa ja vaatteita viikossa niin hyvin että ei jäänyt kuin vajaa ruokakaupan kassillinen jäljelle ja vuokra oli kohtuullinen ja voittoakin kertyi TODELLA kiitettävästi, suosittelen!

  VastaaPoista
 10. henna: kiitos :)

  Laura: Joo se mikaelin kirppis onkin ihan siinä vieressä, en oo käynyt mutta näyttää aika pieneltä :D Ideakirppis vois olla aika jees vaihtoehto..

  AnsQ: no niinpä! Sitten voi ostaa uusia tilalle..

  Anonyymi: Joo mulla on ollut kerran tuolla länsikeskuksen kirpparilla ja meni tosi hyvin kaupaksi, mutta mietin että mahtaako siellä enää käydä niin paljon porukkaa kun se euromarket ja ne muut kaupat siinä lopetti.. Kaarina on liian kaukana :(

  VastaaPoista