tiistai 2. elokuuta 2011

graffit!

tuubitoppi H&M
toppi Monkishortsit Zara
kengät Shu (Tallinna)
laukku ja käsikoru H&M
panta New Look
sormukset JC

R: Tässä olisi yksi viime viikolta julkaisematta jäänyt asu! Pakko julkasta tämä tälleen vähän myöhässä ihan vaan ton topin takia, rakastan sitä! Se löytyi siis viime Helsingin reissulla Monkista ja eipä kauan tarvinnut miettiä ostopäätöstä. En tiedä saako kuvista ihan oikeaa käsitystä siitä, mutta se on siis oikeen kunnon lörttötoppi ja yläselkä jää melkeen kokonaan paljaaksi. Alunperin suunnittelin käyttäväni toppia jonkun värikkään bandeau-topin kanssa, mutta suunnitelmat meni uusiksi kun en löytänyt mistään kaupasta sellaisia. Siis miten on mahdollista, alkukesästä ainakin Ginassa oli niitä kaikissa mahdollisissa väreissä..? Onko jollain havaintoja? Koska en löytänyt haluamaani toppia ajattelin ottaa käyttöön varasuunnitelman ja ostaa jonkun värikkään tuubitopin, mutta niitäkään ei ollut missään! Onkohan se merkki siitä että syksy on tulossa..? Uusi toppi oli kuitenkin pakko saada käyttöön, niin alle sai kelvata tavallinen harmaa tuubitoppi (tarkoitus oli kyllä laittaa valkoinen tuubitoppi, mutta se on ilmeisesti kadonnut jonnekin..). Ihan kivalta toikin näyttää, mutta oishan joku värikäs toppi tuolla alla ollut paljon parempi..

Mä taidan nyt mennä parvekkeelle ottamaan aurinkoa, tajusin että nyt alkaa olla viimeiset tilaisuudet nauttia auringosta.. Mihin tämäkin kesä on kadonnut? Mä kyllä tavallaan odotan syksyä, pimeneviä iltoja, luentojen alkamista, sitä että pääsee yo-jumppiin ja koristreeneihin, ja ehdottomasti sitä että kaikki hyvät tv-ohjelmat alkaa taas! Saako jo haaveilla syksystä? Onneksi loppukesälle on vielä vaikka miten paljon kivoja suunnitelmia, Lontoon reissu, katukoristurnaus, Aurafest ja mahdollisesti myös mökkeilyä.

7 kommenttia:

 1. Oi, onpa kivat kengät! Ehkä täytyykin napata reissu Tallinnaan ;)

  VastaaPoista
 2. Huuto.netissä ainakin muutamia niitä Ginan värikkäitä bandeau-toppeja on myynnissä tällä myyjällä ->

  http://www.huuto.net/kohteet/keltainen-napatoppi-gina-tricot/186067175

  Ajattelin vinkata sulle tän linkin, kun huomasin et kyselit näitä. :) Ginastahan nää myytiin vissiin aika lailla pikavauhtia loppuun kun en ainakaan ite nähny näitä alemyyntien alkaessa enää missään.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: kiitos :)

  henna: kiitos!

  Ira: kiitos, suosittelen ;)

  Krista: voi kiitos vinkistä, harmi että noi on vähän liian isoa kokoa mulle.. Mutta eipä tullut edes mieleen etsiä huutonetistä, pitääkin katsoa jos joku muu myisi S kokoa.

  VastaaPoista
 4. Joo, mä kattelin noita sun postauksen kuvia ja aattelin et oot sen verran siron kokoinen et M on sulle varmaan iso :) Mut ajattelin kuitenkin vinkata, toivotaan et siellä olis joku toinen myyjä joka myisi sun kokoa! :)

  VastaaPoista
 5. Krista: pitää yrittää etsiä, jos kävisi tuuri ja joku myisi halvalla!

  VastaaPoista