lauantai 20. elokuuta 2011

ensimmäinen virallinen syysasutakki ja laukku H&M
neule JC
legginssit Lindex
Converset Spartoo
panta New Look


R: Tällaista oli päällä torstaina kun käytiin Taiteiden yössä, kamala myöntää että illalla oli niin kylmä ettei edes tullut kuuma neule+takki yhdistelmällä.. Periaatteessa on kyllä ihan kiva pukeutumisen kannalta että syksy tulee, olinkin jo vähän kyllästynyt niihin shortsit ja toppi yhdistelmiin. Syksy saa mun puolesta tulla heti kun löydän jostain mustan bikermallisen (teko)nahkatakin, kadotin (tai siis Jenna kadotti) suosikkitakkini keväällä AATU:ssa ja en tiedä miten pärjään ilman sitä.. Oisko jollain havaintoja kyseisenlaisista takeista? Mieluiten sellainen joka sopisi opiskelijabudjetille.. Pitää toivoa että Lontoosta löytyisi.

Mun pitäisi tällä hetkellä olla kotona pakkaamassa, mutta hengaan vaan poikakaverin luona kun en jaksa lähteä. Pitäisi pakata kamat reissua ja muuttoa varten, Lontoon matkan jälkeen on heti muutto. Siinä on kolme päivää aikaa ennen Liettuan reissua saada tavarat osoitteesta toiseen ja saada uusi asunto asuttavaan kuntoon, sillä kun kotiudutaan Liettuasta niin alkaakin jo opiskelut ja muut kiireet. Onneksi alan olla jo aika hyvä tässä muuttamisessa, tämä on jo kolmas muutto viimeisen 11 kuukauden aikana.. Nyt ruokaa ja muuttostressiä, moikka!

3 kommenttia:

  1. Ainakin ihan H&M:ssä pitäisi olla jotain bikernahkatakkeja.:) Hinnasta en osaa sanoa, mut muistaakseni se oli jotain 50-60e.. Vähän tän näkönen: http://rosalindapacifica.com/wp-content/uploads/2010/06/HM-biker-jacket.png mut ilman noita niittejä!

    VastaaPoista
  2. asraf: Jee, löysin takin reissusta!

    vintage process: thanks, me too :)

    VastaaPoista