maanantai 1. elokuuta 2011

DBTL

J: Tässä vähän niitä kuvia DBTL:stä. Kuvasaldo ei kovinkaan ihmeellinen ole.. Lähes jokaisessa kuvassa oli jonkun naama, ja en usko poikien (tai kaikkien tyttöjenkään välttämättä) haluavansa naamaansa tänne.


Päivä alkoi ihanalla automatkalla Raumalta Turkuun.. Harvoin kuulee niin levotonta juttua heti aamulla. Tai no aamulla ja aamulla, kello oli varmaan lähemmäs neljä ennen kun oltiin Turussa. Heitettiin kamat Riikan kämpille (tai siis mun ja Riikan kämpälle) ja lähdettiin hakemaan ruokaa. Riikka oli kivana kaverina mennyt lupaamaan pojille, että he saisivat majoittua DBTL:n aikana. Hyvin tänne yksiöön mahtui mun lisäksi kolme jätkää.. (Aamulla saattoi olla hieman tunkkanen tunnelma..)
Pelattiin vähän juomapeliä, syötiin ja lähdettiin jokirantaan istuskelemaan. Mä etsin käsiini Marian ja Elinan, joiden kanssa suunattiin Sunrise Avenuen keikalle. Nähtiin lopulta ehkä puolet siitä keikasta, mutta se puolet sai mut tykkäämään Sunrise Avenuesta vielä enemmän.. On se Samu niin ihana;) Keikan jälkeen nähtiin Riikka ja hänen seuralaisensa, ja loppuilta menikin jokirannassa ja terassilla istuskellessa.

Ihan paras ilta, tällaisia saisi olla useamminkin! Oli kiva vaan hengailla, jutella, juoda ja nauttia nätistä kesäillasta. Oon ollut vielä tänääkin ihan unessa koko päivän, vähän ottaa toi kahden päivän biletys koville. Onneksi on aika rento viikko edessä, ei taida taaskaan olla edes montaa päivää töitä.. Nyt kuitenkin nukkumaan, jotta jaksaisi nää pari päivää. Bye!

Ps. Jenna <3 se tunne, kun seisoo räjähtäneen näköisenä,suoraan töistä tulleena Prisman kassajonossa ja kiva myyjä sanoo kiitosten jälkeen "teillä on kiva blogi! Terkut sinne, you really made my day!;)

2 kommenttia:

  1. Hahaa oli pakko sanoa jotain. Kiva, että piristin sun päivää! :)

    T. kassatäti

    VastaaPoista
  2. tintui: hihiii, kiva vaan kun joku tunnistaa!

    VastaaPoista