keskiviikko 17. elokuuta 2011

colorful day


J: Mun ei pitäisi enää istua koneella, mutta halusin vielä ennen nukkumaanmenoa tulla postailemaan illan asun. Syitä on yksi: mä niin rakastan näitä kuvia! Asu ei ole niinkään ihmeellinen, itseasiassa sen ei ollut tarkoitus edes päätyä asukuviin. Täydellinen tausta ja hyvä kuvaaja saavat kuitenkin ihmeitä aikaan. Tämä täydellinen tausta kuville löytyi Salosta asemapuistosta. Bongattiin junasta pois hypättyämme jotakin värikästä keskeltä puistoa, ja pakkohan sinne oli mennä vähän kuvailemaan.. Ja onneksi mentiin!

Pikaisen Salo visiitin tarkoitus oli tuhota Citydealilta ostetut subwayn lahjakortit, moikata vanhempia ja hakea Riikalle vähän muuttolaatikoita. Onnistunut reissu, sillä saatiin vielä autokin lainaan.
Nyt nukkumaan.. Huomenna pitäisi jaksaa vielä tehdä töitä ja mennä Turun Taiteiden yöhön. Taidan tarvita päikkärit ennen sitä.. Jos nyt ekana pääsis niille yöunillekin!

6 kommenttia:

 1. Kivaat kuvaat! Tykkään!

  VastaaPoista
 2. I like this aoutfit, but the shoes I love;)

  VastaaPoista
 3. Tykkään ihan sikana tosta keltanenpåaita + punasetkengät yhistelmästä! Tai ianakin sulla toimii, en tiiä omalla kohdalla...

  VastaaPoista
 4. asraf: kiitos :>

  secret outfit: thanks, i love them too:D

  Klara: kiitos! vähän mietin punaisen ja keltaisen yhdistämistä, mutta hyvältä näytti:)

  pieter: yep it is:) Thanks:)

  VastaaPoista