tiistai 30. elokuuta 2011

Betty London

J: Oon taas löytänyt uuden mielenkiintoisen kenkämerkin! Viime kertainen löytöni oli Edes Shoes, ja niihin kenkiin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Kaveritkin on jo nauranut mun hehkutukselle, kuinka ihanan pehmeät ja ihanat ne kiilakorot ovat jalassa. Tämän kertainen löytöni on Betty London. Bongasin yhden kivat kengät Spartoon uutuuksista ja niiden kautta löysin parit muut kivat..


Kuvia klikkaamalla pääset Spartoon sivuille kyseiseen tuotteeseen.

Betty London mainostaa tarjoavansa "trendikkäitä kenkiään kaikille naisille ja kaikkiin elämän hetkiin: töihin, kynttiläillalliselle, tyttöjen iltaan tai kaikkein arkisimpiin menoihin." 
Olen samaa mieltä, sillä ainakin tuolla Spartoolla on aika laaja valikoima erilaisia Betty Londonin kenkiä. Hinnatkin on ihan kivat, melkein kaikki on alle 100€. Vaan muutamat saappaat taisivat olla kalliimmat.. Käykää itse kurkkimassa lisää;)

Ajattelin jotkut noista kolmesta laittaa tilaukseen, mutta en osaa oikein päättää mitkä. Tällä hetkellä oon aika vahvasti noiden alimpien kannalla, tosin tilaisin ne mustana. Myös Elianat olisi kivat, mutta nekin tilaisin varmaan mustina. Ääh, miksen osaa käyttää muita kun mustia kenkiä??


Mitkä on teidän suosikit?

2 kommenttia:

  1. tykkään noista alimmista eniten,on muutkin ihan kivoja.

    VastaaPoista