maanantai 8. elokuuta 2011

Aura Fest

Maanantai on aika täydellinen päivä suunnata katseet kohti seuraavaa viikonloppua. Me suuntaamme katseemme kohti Aura Festiä, joka on ensi viikonlopulla Turussa Aurajoen rannassa järjestettävä rap- hiphop- ja reggaemusiikki tapahtuma. Tapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, ja on Etelä-Suomen merkittävimpiä hiphop tapahtumia. Ihan mahtavaa, Lahden Summer Up, Jämsän Pipefest ja Tampereella järjestettävä Blockfest on vihdoin saanut haastajan Turusta!
Tapahtuma on ikärajaton (alueella on kuitenkin anniskelualue) ja se järjestetään siis 12.-13.8.Barkerin puistossa, eli siinä Föriä vastapäätä.

Esiintyjät ovat Suomen tämän genren kärkinimiä, esimerkiksi Paleface, Uniikki, Jare ja VilleGalle, Timo Pienihuijaus, Lord Est, Brädi, Kymppilinja, Teflon Brothers, Juno, Ruudolf, Kemmuru ja lauantain pääesiintyjä, ruotsalainen Adam Tensta! Mä taidan odottaa eniten Kymppilinjan näkemistä, oon vaan kerran päässyt poikien keikalle ja sillon oli aivan mahtava meno! Myös Brädi kiinnostaa, siinä on  myös yksi todella hyvä ja energinen esiintyjä.

Lippuja saa tiketistä, lippupisteestä ja R-kioskeilta. Perjantai lippu maksaa vain 24€, lauantain 28€ ja kahden päivän lippu on 45€. Itse ei osata päättää kummalla päivällä on parempia esiintyjiä, joten ollaan siellä luultavasti molempina päivinä! Lisää infoa löytyy täältä ja Facebook tapahtumasta.


Kuka muu on mestoilla?

7 kommenttia:

 1. Heips, saitte multa tunnustuksen :)

  http://thestrawberryfestival.blogspot.com/2011/08/jej.html

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: jep, alunperin jossain luki että se olisi tuolla mutta näköjään perunut tms, ei ainakaan ohjelmassa näy.

  VastaaPoista
 3. Pöh, ei näköjään ookaan Ezkimoa :/

  VastaaPoista
 4. Okei, aattelinkin et miten niin huonosti katson ohjelmaa:) Itse tulossa molempina päivinä!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: jeejee, tuu moikkailee jos törmäät meihin:)

  VastaaPoista