keskiviikko 10. elokuuta 2011

3x asu

J: Mun syysvaatteiden (ja -kenkien!) himo sen kun kasvaa.. Tällä kertaa selailin Topshopin sivuja, jotka viimeksi ihan unohdin! Kokosin sieltä kolme kivaa asua Spartoon uutuuskenkien ympärille..


Arkeen valitsin Koahin Bethel kiilakorot. Ostin viime talvena hyvin samantyyliset H&M:ltä ja ne oli mun talven ehdottomat lempparit. Kiilakorot on kivat, niillä on helppo ja mukava kävellä, ja ne saavat korkokenkien tapaan jalat näyttämään pidemmiltä kun korottomat kengät.


Rentoiluasuun sopii parhaiten Converset! Mun kokoelmista puuttuu vielä mustat lyhytvartiset ja ne ovatkin ostoslistalla seuraavana. Lisäksi syksyn ostoslistalla on reppu! Topshopin nahkainen olisi aika siisti. Tsekkasin myös Spartoon repputarjonnan, mutta niistä lisää joku toinen kerta..Juhlaan sopisi loistavasti Miss Sixtyn Kaety korkkarit. Oon aika tylsä, ja vaikka olenkin kuluvan kesän aikana oppinut käyttämään värejä, niin juhlapukeutumiseesa luotan silti mustaan. Korujen tulee tietenkin olla hopeiset!;)

Mulla on ihan sellainen olo, että ylimmän kollaasin kengät saattaa pian löytyä kaapistani.. Samoin kun nuo converset! Ääh, pari viikkoa sitten olin vielä sitä mieltä, että en tatvitse uusia kenkiä.. Ja nyt voisin tilata vaikka mitä!

Mikäs oli teidän suosikki asunne?

4 kommenttia:

 1. Ehdottomasti toi 2! Voisit tehdä useemminkin tämmösiä kollaaseja vaatteista!:)

  VastaaPoista
 2. Tiedättekö Turusta (tai lähialueelta) hyviä kirppiksiä josta löytäisi kivoja ja hyväkuntoisia nuorten vaatteita?

  VastaaPoista
 3. Lookit 2 ja 3 on ihania :) Tää oli kiva postaus!
  Tehkää joskus taas päivä kanssani -postauksia, nekin on kivoja :p

  VastaaPoista