sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Uutuuksia

J:Vähän kenkäjuttua luvassa jälleen! Mulla on tällä hetkellä aika hyvä tilanne, sillä en oikeasti keksi yhtään kenkiä, mitä ihan välttämättä tarvitsisin. Yleensä on mielessä ainakin yhdet tietynlaiset kengät, jotka haluaisin, mutta nyt ei ole mitään. Tietty voisin ottaa vaikka mitä kenkiä kaappiini, niitähän ei voi koskaan olla liikaa..
Selailin kuitenkin aikani kuluksi Spartoon uutuuksia. Ja kyllähän sieltä muutamat mielenkiintoiset kengät löytyikin..
Rockport Naomi bootie. Mä niin tykkään tämän tyylisistä kengistä. Piikkikorko, pieni varsi ja platform sopii loistavasti yhteen. Ongelma on vaan se, etten osaa itse käyttää tällaisia. Jos olisin rikas, voisin ostaa tuhansia tämäntyylisiä kenkiä ihan vaan koristamaan kenkähyllyäni..

Melissa wanting, ylisöpöt balleriinat rusetilla. Materiaalina on käytetty muovia, kuten muissakin Melissan kengissä. Mua vähän kiinnostaa tämä merkki, pitääkin joskus tutustua siihen hieman paremmin.

Pastelle Lola Nämä olisivat todella kivat syksyllä. Nyt olisi oikeasti se aika, kun kannattais ostaa syyskenkiä ( ja tietty niitä vaatteitakin) kun kokoja löytyy vielä ja valikoima on hyvä. Mä en vaan yksinkertaisesti pysty ajattelemaan vielä niin pitkälle, joten näitäkään en vielä tilaa..
Tiggersin Clavar. Nää on oikeasti niin hassut. En osaa päättää, että onko tuo korko ruma vai hieno.. Ehkä vähän molempia? Ei kuitenkaan ihan mun tyyliset kengät, mutta jollekin voisi sopia..

Kannattaa muistaa, että tuolta Spartoolta saa uutuuksiin ilmaiset postarit. Ja hei vinkkaan nyt vielä niistä ale kengistä, sillä ainakin viimeksi kun katsoin, niin siellä oli vaikka mitä kivoja juttuja jäljellä!

4 kommenttia:

 1. Hei moikkis moi laitoin teille kommenttia tohon 3 x ringsiin ja tarvitisin pikaista vastausta ja epäilen ettette ole huomannut kommenttiani joten inisen siitä nyt tässä uudemmassa merkinnässä :D kiitos jo etukäteen :>

  VastaaPoista
 2. viimeiset on rumat, tulee mieleen joku lamppu tosta korosta? :D

  VastaaPoista
 3. Noora-Emilia: Valitettavasti ei osata auttaa, sillä ei olla nostettu niitä rahoja vielä :s Laitettiin tilinumero sinne ja elokuussa rahojen pitäisi ilmestyä tilille!

  Anonyymi: Hah, no vähän siltä se näyttää. En kuitenkaan käyttäisi sanaa ruma;)

  VastaaPoista