sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Today I don't feel like doing anything

J: Eilen oli taas niitä päivä, kun tuli todistettua kuinka hankalaa päätöksen teko joskus saattaa olla. Ainakin eräälle nimeltämainitsemattomalle naishenkilölle. Ei siitä kuitenkaan sen enempää! Ei lopulta päädytty jameille ollenkaan, vaan ilta meni mun kämpillä hengatessa ja vasta joskus törkeän myöhään selvittiin Dominoon. Ihan kiva mesta, vähän piristystä Rauman yöelämään.

Ja kuten arvata saattaa, tämä päivä onkin mennyt aika laiskoissa tunnelmissa..

Eiliseltä mulla oli kamerassa tasan kolme kuvaa. Kahdessa oli lonkerotölkki ja yhdessä puolet Mariasta.. Harmittaa, sillä oli piiitkästä aikaa tosi kiva (ja vähän erilainen) asu päällä, mutta asukuvat jäi ottamatta. Ehkä sitten ensi kerralla, oon meinaan ihan varma, että sama asu päätyy päälle vielä toistekin.

Nyt jatkan mun erittäin mielenkiintoista päivää How I met your motherin ja pitsan parissa. Huomenna aamusta pitäis lähtee ajelemaan taas kohti Turkua ja mennä töihin. Thanks Marli, just DBTL viikkoon osui sitten iltavuoroa. En tykkää!

2 kommenttia:

  1. Höh mä vähän etin sua jameilta :D Musta tuntuu että missasit jotain, oli nimittäin ihan superia! Vaikka se olikin keskellä peltoa, ihmisiä oli vähemmän kun odotin, alussa satoi kaatamalla eikä kukaan esiintyjistä kauheesti kiinnostanut mua :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Musta myös tuntuu, että menetin jotain:(
    Harmittaa, ettei tullut lähdettyä kun kerran lippukin oli. (onneksi sain sen ilmaiseksi:))

    VastaaPoista