perjantai 29. heinäkuuta 2011

Superperjantai

J: Mulla onkin tänään taas vapaapäivä! Nämä neljän päivän viikot alkaa näkyä aika hyvin palkassa, joten sen kannalta huono juttu.. Toisaalta, Suomen kesä on niin lyhyt, ettei sitä halua vain töissä viettää. Oon siis ihasn tyytyväinen ylimääräisestä vapaapäivästä.
Oon ollut aika tehokas tänään. Heräsin aamulla kahdeksalta (oli pakko käydä siirtämässä auto pois sakkopaikalta) ja kävin yli tunnin mittaisella lenkillä. Ihan vaan kävellen tosin, aamulla juokseminen on jotain niin kauheata. Mulle on varmaan jäänyt traumat koris ajoista, kun kesäisin piti melkein suoraan sängystä lähteä aamutreeneihin juoksentelemaan.. Hyihyi! Kävely on paljon rennompaa ja lenkin aikana ehtii kuuntelemaan monta hyvää biisiä, miettimään asioita ja heräämään oikein kunnolla.

Eksyin taas vähän raiteilta, tämän postauksen idea ei ollut avautua mistään nuoruuden traumoista vaan esitellä keskiviikon asu.

Toppi JC
Housut Bershka
laukku, balleriinat ja korvikset H&M
Panta New Look
sormukset JC/bikbok

Mä niin rakastan noita vihreitä farkkuja! Tämäkin asu olisi ollut aika tylsä tavallisten farkkujen kanssa, kun taas vihreät piristävät asua juuri sopivasti. Leopanta on myös ehdottomasti yksi mun tämän kesän suosikeista. Se pelastaa huonon hiuspäivän (joita muuten on ainakin viisi kertaa viikossa) ja tuo myös hieman piristystä tylsään asuun. Ihan kiva kokonaisuus siis, ainakin omasta mielestäni.
Nyt postiin hakemaan Nellyn paketti ja sen jälkeen pitäisi ratkaista suuri ongelma: Rauma vai Turku tänään? Oon ehkä maailman surkein tekemään päätöksiä ja löydän itseni pian varmaan Salosta.. Tai jostain vielä kauempaa.

10 kommenttia:

 1. Hahah ;D ei salo ois yhtään paha, mullaki ois vapaapäivä tänään :D

  VastaaPoista
 2. On kyllä tosi kivat farkut ! : >

  VastaaPoista
 3. Tuisku: Vitsi kun oisin tiennyt sen vaiks eilen, oisin voinut tulla sinne!

  emmi: mäkin <3 mun housut!

  Kaisa: Kiitti:>

  Ame: Jep, siksi sinne taidankin päätyä;)

  VastaaPoista
 4. Häähäää näinkin sut siellä :--D

  VastaaPoista
 5. jutta: jäi välistä;D ensi vuonna ehkä..

  Anna: kiitos!

  Ame: aijaa:DD oisit tullut moikkaa!

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva laukku sulla! :)

  www.thecabinetoffashion.blogspot.com

  VastaaPoista