sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

rock rock


 R: Terkkuja Joensuusta! Ihan tajuttoman kiva reissu ollut tähän asti, vaikka en osannut arvata kuinka rankkoja nämä festariviikonloput saattaa olla, hah! Eilen hengattiin festarialueella (Paleface veti ihan törkeeen hyvän keikan) ja tänäänkin suunnataan sinne viimeistään seiskaksi kun Gentleman esiintyy. Joensuu yllätti kyllä aika positiivisesti, tämähän on isompi kaupunki kun luulin. Täältä löytyy jopa H&M, tultiin siihen tulokseen että kaupunki on kaupunki vasta kun sieltä löytyy kyseinen liike.. Mutta joo, nyt pitäisi suunnata suihkuun ja yrittää saada tämäkin päivä käyntiin!

6 kommenttia:

 1. Anteeksi nyt vaan,mutta kyllä joensuusta löytyy aikalailla muitakin erittäin hyviä vaatekauppoja kuin H&M! ASUKASLUKU N 73 000. Ärsyttää suunnattomasti, että heti jos kaupunki ei ole jossain etelä-suomessa niin kaikki heti paskaa. Hyvä kuitenkin että yllätyit positiivisesti. Ennakoluulot joutaisi ####****

  TERVEISIN, joensuulainen

  VastaaPoista
 2. Heiii, joku taisi ymmärtää vähän väärin nyt! Lue jooko toi teksti uusiksi huumorilla.. Eli ensinnäkin kerro missä vaiheessa sanoin että kaikki on paskaa..? Ja toiseksi, toi H&M juttu oli vaan läppä :D Outoa että kaikki täkäläiset sen kyllä tajusivat. Mä oon itse niin pieneltä paikkakunnalta kotosin että ei tosiaan oo varaa mitään kaupunkia dissata. Ja miksi pitäisikään, tämä Joensuuhan on ihan törkeen mukava kaupunki. Ja ei kyllä muutenkaan ole tapana laittaa kaupunkeja paremmuusjärjestykseen sen perusteella missä on hyvät vaatekaupat..

  VastaaPoista
 3. hyvvää nimpparia riikalle!

  VastaaPoista
 4. toivottavasti Riikalla on ollut kiva nimppari, onnea!

  VastaaPoista
 5. Jose: jee kiitos :)

  Klara: kiitos paljon!

  Anonyymi: Kiitos! Oli kyllä tosi onnistunut päivä, vaikka en saanutkaan mansikkakakkua, joka on "muutaman" vuoden ajan ollut nimppariperinne..

  VastaaPoista