torstai 21. heinäkuuta 2011

punertaa ja häikäsee


paita Only
farkut ja laukku H&M
kengät Pull&Bear
panta New Look

R: Terkkuja saunasta! Oon tällä hetkellä meidän porukoiden luona ja täällä on kun saunassa istuisi.. Ihanan hiostava sää ulkona. Tulin eilen kotiin Joensuusta, mutta en ehtinyt kauan Turussa kotona olla ennen kun piti taas hypätä junaan. Tulin tänään illalla siis Saloon, kävin moikkaamassa Jakkea ja iltatorilla Jannen kanssa. Olen nyt yötä täällä vanhempien luona ja huomenna aamupäivällä lähden Helsinkiin. Saatiin pari viikkoa sitten poikakaverin kanssa hyvä idea ja varattiin Helsingistä hotelli pariksi yöksi. Tarkoitus olisi ihan vaan kierrellä kaupoissa, syödä hyvin ja tietenkin nauttia toistemme seurasta. Lauantaiksi varattiin Tallinnan risteily, kiva päästä sielläkin käymään. Vähän ehkä odotan että pääsen käymään Bershkassa..

Mulla oli koko viikon Joensuussa vähän ikävä mun vaatekaapille, reissussa on aina se ärsyttävä että aina kaipaa niitä vaatteita jotka ei ole mukana. Tänään sitten ihan innoissani pakkailin viikonloppua varten ja järjestin samalla koko kaapin uusiksi, onpahan ainakin kiva joskus taas mennä takaisin kotiin kun on siisti vaatekaappi odottamassa. Samalla löytyi tuo Onlyn paitakin, kuvista ei ehkä huomaa, mutta toi on siis sellanen super löysä, takaa huomattavasti pidempi. Siitä taitaa olla jo yli kaksi vuotta kun ton ostin ja tämä taisi olla vasta toinen tai kolmas käyttökerta. Yleensä vähälle käytölle jääneet heitän kirppikselle, mutta jostain syystä tästä paidasta en ole halunnut luopua. Onneksi en ole luopunut, tykkään! Ja vaatteista kun tuli puhetta niin tajusinkin että pitäisi alkaa pyykkäämään.. Heippa!

7 kommenttia:

 1. Voitko antaa mulle Salo-vinkkejä kun oon menossa sinne la-su! semmosia että on sunnuntai aamuna ees jonkun näkösessä pelikunnossa yheksältä......... :D

  VastaaPoista
 2. Klara: hahhaaa, ai salo-volley? :D jos oon oikeen ymmärtänyt niin siellä ei kuulu olla pelikunnossa, hah. No jos lauantaina on aikaa ja on nälkä niin torilla on kahvilat auki kai kahteen, kandee käydä Kurilalla, sieltä saa törkeeen hyviä patonkeja, munkkeja, toasteja ja vaikka mitä herkkuja :D Illalla jos haluaa bilettää niin Rikala taitaa olla hyvä vaihtoehto nyt Salo-Volleyn aikaan, saattaa jopa olla kivasti jonoa. Rockin Hood on myös aika kiva paikka, sopii sellaseksi istuskelu paikaksi hyvin. Suosittelen hengaamaan paljon siellä urheilupuistossa sv-alueella, siellä on aina paljon ihmisiä ja hyvä meno ;)

  VastaaPoista
 3. Love your bag!! Great outfit:)

  xx

  http://mademoiselleconomist.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. mä tykkään tästä asusta ihan älyttömästi! :)

  VastaaPoista
 5. Suvi: Kiitos :)

  Haidi: kiitos :)

  Hiuli: thanks!

  Milla: kiitos paljon!

  VastaaPoista