keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

outfit

Paita Lindex
Shortsit Bershka
kengät ja rannekoru Monki
Laukku ja arskat H&M
korvikset Glitter

J: Käytiin Riikan kanssa tänään aamupäivällä yliopistolla pyörimässä ja kaupassa. Lindexin vihreä toppi pääsi pitkästä aikaa päälle. En edes muistanut sen olemassa oloa ennen kuin näin sen Riikan päällä maanantaina. Onneksi Riikka oli "löytänyt" sen mun kamojen joukosta, sillä noin kivan paidan ei kuulu hautautua minnekään toppi kasan alimmaiseksi.
Myös noita kenkiä oon käyttänyt aivan liian vähän siihen nähden, kuinka kivat ne on. Oon nykyään todella laiska vaihtelemaan kenkiä ja liian helposti jalkaan päätyy vaan converset. Voisi ryhdistäytyä, kesä on kuitenkin pian ohi ja kaapit ovat täynnä kivoja kesäkenkiä. Converseja voi käyttää syksymmälläkin.

Mun pää on tyhjä ja kirjoitus ei nyt oikeen suju. Ylempiä rivejäkin kirjoittelin varmaan puoli tuntia ja korjasin joku tuhat kertaa samat kirjoitusvirheet.. Ja hei toi otsikko? Mielikuvitus oikeen laukkaa taas. Parempi siis vaan alkaa nukkua, pitkä päivä ollut.


Mitäs tykkäätte asusta, iskeekö vihreä toppi?

4 kommenttia:

 1. That shade of green looks great on you! :)


  xoxo,
  Addie
  The Cat Hag

  VastaaPoista
 2. the color of your top gives it a nice touch!  kisses from La Mode En Rose = )

  VastaaPoista
 3. Rakastan tuota sun toppia! Mulla on toi itellä violettinä, mutta oisin niin mielelläni ottanut itselle myös sinisen tai vihreän yksilön, mutta ei ollut kokoja :(

  VastaaPoista
 4. The cat hags: Thanks!

  La Mode En Rose: Yeap it does, thanks!

  Suvi: Muakin harmittaa, etten ostanut sitä muissa väreissä:/

  VastaaPoista