sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

The night of black lace

J: Päädyin perjantaina pienen painostuksen seurauksena sinne Raumalle. Ja oon kyllä tosi tyytyväinen, sillä ilta oli ihan mahtava! Ensinnäkin, en olisi koskaan uskonut näkeväni Raumalle noin paljon jengiä.. Siellä on (tai siis oli?) pitsiviikko menossa, ja se huipentuu aina mustan pitsin yöhön. Vanha Rauma on täynnä pieniä kojuja, ihmisiä, musiikkia ja monet kaupat pitävät ovensa auki yömyöhään. Fiilis oli niin ihana, mä rakastan tuollaisia tapahtumia. Sen lisäksi, että tuli todistettua mustan pitsin yö, tuli myös tavattua pitkästä aikaa joitakin kavereita ja tutustuttua pariin uuteenkiin tyyppiin. Ihan mahtavaa siis.
Hengattiin kaupungilla johonkin kymmeneen, jonka jälkeen suunnattiin mun luo tuhoamaan pulloa likööriä ja mä sain siinä samalla tilaisuuden vaihtaa vaatteet ennen baariin menoa.. Oli pakko mennä tsekkaamaan mikä meno Onnelan avajaisissa on.


Päällä oli Riikalta lainattu Bershkan tunika, jossa on vähän pitsiä. Piti pukeutua teeman mukaisesti!;) Aika perus baariasu, mutta tykkäsin itse ainakin kovin!

Tulin eilen iltapäivällä takaisin Turkuun ja pienen välikuoleman, kebabrullan ja pikaisen juomapelin jälkeen suunnattiin kohti DBTL:ää. Siitä lisää joskus myöhemmin, Riikalla taitaa olla enemmän kuvia illasta kun mulla..
Näiden parin päivän jälkeen on sen verran heikko happi, että taidan rojahtaa tohon sängylle syömään yövieraiden jättämiä makkaroita ja juomaan olutta. Hah, ehkä ei kuitenkaan.  Subin patonki ja How I met your mother kuulostaa hieman houkuttelevammalta!

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo musta pitsitoppi :) Muutenkin kiva asu!


  diamondgirl-janika.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. onks otsikon kirjaimet vähän vaihtanu paikkaa... :))

  VastaaPoista
 3. hei mä näin sut onskussa ihan ohimennen, sillon ku MG heitti keikkaa! Olin aika kaukana ni en viittiny änkeä itteäni sinne kehikon sisäpuolelle :D Oli ihan sairaan kivaa, ku onnelassaki oli kerranki porukkaa:)

  VastaaPoista
 4. diamond girl: kiitos:>

  Anonyymi: uuups

  jutta: aijaa:D oli aika yllätys, että MG oli siellä esiintyy. Ei tiedetty ollenkaan:DD

  VastaaPoista
 5. "Ensinnäkin, en olisi koskaan uskonut näkeväni Raumalle noin paljon jengiä.. "

  Eipä kannata aina olla ennakkoluuloinen.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: :DDD Tossa on hei vähän sarkasmia mukana.. Oon kuitenkin asunut Raumalla kaksi vuotta, enkä oo koskaan nähnyt noin paljon jengiä samassa paikassa. Ei edes lukon matseissa.. Toi oli siis POSITIIVINEN kommentti.

  VastaaPoista