perjantai 22. heinäkuuta 2011

Nää kulmat on tutut kun omat taskut


J: Arvatkaas missä oon? No Raumalla taas pitkästä aikaa. Miten voikin olla näin kivaa ihan vain olla kotona? Hassua. Tulin tänne jo eilen, ja tämä päivä on mennyt aika pitkälti tekemättä mitään. Aamulla nukuin pitkään, join liian monta kuppia kahvia ja kuuntelin Jukka Poikaa. Maria pääsi kahdelta töistä ja lähdettiin sen jälkeen Otanlahteen uimaan ja ottamaan aurinkoa. Aurinko meni kuitenkin koko ajan pilveen ja uimaankaan ei uskallettu, joten oikeastaan vaan istuskeltiin nurmikolla ja juteltiin autoista. Jep, luitte oikein. Autoista. Juteltiin me ehkä jostain muustakin.. Kuten repuista. Marialla on ylisöpö vaaleanpunainen Fjällrävenin reppu! Haluan myös.

Huomenna olisi tiedossa Jamien osa yksi, eli Unajan tahdit. Odotan mielenkiinnolla, että onko keski-ikä yli vai alle 16v! Oli mitä oli, mä meen sinne ainakin kuuntelemaan loistavaa musiikkia ja (toivottavasti) nauttimaan aurinkoisesta säästä. Nyt voisin alkaa nukkua, viime viikoilta on edelleen hieman univelkaa. Huomenna pitää olla pirteä! 

Hauskaa viikonloppua rakkaat lukijat ja stalkkaajat!

5 kommenttia:

 1. Mäki haluaisin kotiin Kouvolaan vaan hengailee :/

  VastaaPoista
 2. Ihana toi fällun reppu!! Just tänään sain ahaa elämyksen, että haluan ja "tarvin" (oikeasti vaan haluan) tollasen repun :D

  VastaaPoista
 3. Mä ostin keväällä ketturepun enkä oo kyllä hetkeekään katunut! Fillaroin aina töihin niin siinä saa eväät yms. jutskat kulkemaan paljon kätsymmin ku vaiks olkalaukussa.

  Nyt vaan on vähän alkanut houkuttaa ostaa sama reppu jossain toisessa värissä tuon perusmustan lisäksi... Ois sit oma reppu sekä itelle että puoliskolle, jos tilanne joskus sellasta vaatii. :)

  VastaaPoista
 4. Tuisku: Syksyllä sitten;)

  Tereza Anton: Thanks:)

  Laura K: Hah, mulla vähä sama juttu. Tarvitsen sellaisen.

  Jose: Ehkä munkin pitää ostaa:D "koulu"reppu syksyksi..

  VastaaPoista