tiistai 5. heinäkuuta 2011

mökkeilyä

J: Nyt on vihdoin mökkikuvat koneella, joten palataan vielä vähän viikonloppuun. Oltiin siis Kemiössä vanhempien mökillä viettämässä viikonloppua. Tuli kyllä rentouduttua oikein kunnolla! Kuvia tuli otettua aika paljon.. Aloitetaan nyt vaikka perjantaista..


Oltiin perjantaina Kemiössä joskus kuuden aikaan.. Matkalla tuli ihanasti vettä, mutta perillä ei näkynyt pisaraakaan. Käytiin onkimassa (ei saatu mitään), uitiin ja saunottiin ja tietenkin kuvailtiin aivan upeaa auringonlaskua. En oo monessakaan paikassa törmännyt yhtä upeaan auringonlaskuun. Mä niiin rakastan meidän mökin maisemia! Ja mökkiä muutenkin..


Lauantaina otettiin hieman aurinkoa, pelailtiin sulkapalloa ja lentopalloa, uitiin, utiin ja uitiin. Merivesi oli yllättävän lämmintä. Luulin, että se olisi ollut paljon kylmempää. Oli niin ihanaa, kun siellä vedessä pystyi oikeasti uimaan! Lauantaina ei ollut yhtä hieno auringonlasku kuin perjantaina, mutta aika mahtava ilta oli silti. Mökki-illan perinteisiin kuuluu myös Kimble vuodelta -72. Hyvin on peli säilynyt, kaikki pelinappulatkin on vielä tallessa!


Sunnuntaina auringonoton ja uimisen lisäksi juhlittiin äiskän synttäreitä. Iltapäivällä saimme vieraita, joiden kanssa tuhottiin meidän lauantaina vääntämä mansikkajuustokakku. Oli muuten hieman hyvää, yksi parhaista juustokakuista, jota oon vähään aikaan syönyt! Mahat erittäin täynnä suunnattiin Riikan kanssa takaisin Turkuun.

Oli taas aivan ihana viikonloppu, tällaisia pitäisi olla useammin. Ei kunnon mökkeilyä voita mikään! Ensi viikonlopuksi onkin taas ihan erinlaista puuhaa, kun on se kauan odotettu Summer up. En millään meinaa pysyä housuissani perjantaihin saakka..

6 kommenttia:

 1. heyhey oh my gosh you have an amazing blog and i like it really much!!! lots of love♥

  www.thebeadayse.blogspot.com

  http://www.bloglovin.com/de/blog/690588/ayse%27/ayse%27

  VastaaPoista
 2. aika ihania kesäkuvia tyttöset :)

  VastaaPoista
 3. Ootteko tehny ton kakun ite? Jos ootte niin oisko ohjetta siitä saanut? :)

  VastaaPoista
 4. aivan ihania auringonlaskukuvia!

  VastaaPoista
 5. Ayse: thanks for a nice comment:)

  Minna: Kiitoksia!

  Anonyymi: Juu, ollaan! Se ohje oli jostain netistä, googlaa juustokakku mansikka tms:D en muista sitä enää..:D

  Maya: Kiitos:)

  Anonyymi: Kiitos! Auringonlasku oli ihan mahtava taas kerran.

  VastaaPoista