perjantai 22. heinäkuuta 2011

Miesten Spartoo

R: Ollaan kirjoiteltu aika paljon Spartoon naisten kengistä tänne, tällä kertaa päätin esitellä teille vähän miestenkin kenkiä! Mä oon aina tykännyt shoppailla miesten vaatteita ja kenkiä, varsinkin miesten kengät on useesti ihan tajuttoman kivoja! Ja muutenkin kiinnitän usein huomiota miesten kenkiin. Muistan että yksi ensimmäisistä asioista joihin kiinnitin huomion nykyisessä miehessäni oli tämän kengät. Siis ihan oikeasti, kahdet ekat treffit ja molemmilla kerroilla kivat, tilanteeseen sopivat kengät, eipä se ainakaan tilannetta pahentanut..

Selailtiin poikakaverin kanssa yhdessä Spartoon sivuja kun etsittiin tälle uusia kenkiä. Ei muuten ollut mikään pieni homma selata läpi kaikkia tennareita, Spartoolta löytyy miesten kenkiä varmaan yhtä paljon kun naistenkin. Tavoitteena oli siis löytää matalavartiset tennarit, mieluiten sellaiset joissa on vähän väriä. Rajattiin lopulta etsiminen muutamaan merkkiin, tällä kertaa kävi muuten niin että itse kyllästyin kenkien selailuun ensimmäisenä! Keräsin omat suosikkini kollaasiin, näistä kengistä yksi pari päätyi lopulta tilaukseenkin.


Adidas ja Nike on varmaan kaikille tuttuja, mutta Supreme Being oli ainakin meille ihan uusi tuttavuus, positiivinen sellainen! Merkin kengät on melko edullisia ja vähän erilaisia, tosi kivoja väriyhdistelmiä. Voisin otta tuollaiset tennarit itsellenikin.. Pientä ongelmaa aiheutti se, että kivat kengät piti löytää koossa 45 tai 46, onneksi Spartoon sivuilta pystyy selaamaan kenkiä koon perusteella. Kivat kengät löytyi siis lopulta, nyt odotellaan että UPS toimittaa paketin perille. Ja samaiseen tilaukseen saattoi muuten eksyä yhdet kengät mullekin, hih.

Nyt naiset mielipiteitä, kuka arvostaa sitä että mies osaa shoppailla kenkiä? Entä kuka muu tykkää shoppailla miehille kenkiä/vaatteita?

5 kommenttia:

 1. Jahas, nyt osu aihe taas just oikeaan kohtaan. Eli avautumista luvassa, sorppa. :D :S

  Mää arvostaisin, jos oma mies osais shoppailla kenkiä. Kun me tavattiin niin sillä oli sellaset normilenkkarit ja aika nopeesti ne sitten menikin vaihtoon. Ei sellasia voi käyttää, kuin urheillessa. Eikä sellasia oo sen jalassa sen jälkeen sitten näkynytkään.

  Eipä sillä, että tyytyväinen sen kenkiin olisin vieläkään. Se kun on tommonen perusjantteri, joka käyttää yksiä samoja kenkiä niin kauan, että ne hajoo. Nyt vuorossa on Nycistä ostetut DC:n skeittikengät. Joo ne on ihan ookoon näköset skeittikengät, mutta eikö sellaset mohlot oo kuumat näin kesällä? Ja varsin hienosti meni yo-juhlissakin, kun ei se ollut tajunnut ottaa muita kenkiä mukaan. Puvunhousut + skeittikengät = tosi hyvä yhdistelmä :D Onneks lähellä asu kaveri ja siltä sai kengät sitten lainaan. Niin ja sama juttu siistien pellavahousujen kanssa. HYISSS! On sillä onneks urheilusandaalit, jotka se laittaa jalkaan, jos meikä pakottaa, ne ei tosin noissa juhlissa olis mitään auttanut. Mutta helteeseen kyllä.

  Talvella sain sen pakotettua ostamaan talvikengät. Onnistui sillä verukkeella, kun sain sen vakuutettua, että ne uudet ihanat, niin kovin rakkaat skeittikengät menee piloille tuolla hangessa.

  Kenkien pitää kuulemma olla sellaset, että ne menee jalkaan vaan työntämällä. Hei oikeesti? Voiko olla noin laiska?? Se sitten rajotti aika hyvin talvikenkien ostamista. Nyt sillä on sitten vetskarivarrelliset talvikengät. Ja nekin on kuulemma liian hankalat...

  Tosin mä kannatan pukeutumisessa ehdottomasti ihmisen omaa oikeutta päättää mitä se haluaa pukea päällensä ja mukavuus on ihan ykkösjuttu. Eli jos sen mielestä sellaset normikengät (ei skeitti) on liian tiukat ja epämukavat niin en mä paljon siihen voi vaikuttaa. Mutta totta kai ne on tiukat, kun on tottunut semmosen löllöihin. ARGH! Ja oikeesti, me ostettiin parin ekan vuoden aikana muutamat tosi kivat kengät, mutta eihän se niitä käytä >:/

  Niin kivannäkönen poika, mutta sitten tarvii näyttää urpolta. Mutta itepähä oon Juntti-Assini (eiku mites se nimi menikään....) valinnu, ei ne kengät kai kokonaan miestä pilaa. :D

  Joo ei mulla muuta!

  T: Noora, joka vihaa skeittikenkiä

  VastaaPoista
 2. Aah, voin kertoa, että meillä kotona asuaa kaksi varsinaista kenkäfriikkiä :) välillä ostetaan jostain mallista samanlaiset kengät molemmille eri väreissä. Välillä taas muuten vaan ostellaan hullun tavalla halpoja merkki- tai ei-merkki-kenkiä. Merkillä ja hinnalla (tai oikeastaan sillä että ne on esim sittarin halpiskenkiä) ei ole mitään väliä, kunhan kotona on olemassa kenkiä jokaisessa sateenkaaren värissä :D Ja voin kertoa, että meidän 5metriä pitkä eteisen käytävä alkaa hiljalleen olla koko matkalta kenkien peitossa, kun ei ole paikkaa jonne niitä enää laittaisi :D No, onneksi talvella hiukan helpottaa, kun ei tarvii tosiaan olla kenkiä jokaisessa mahdollisessa värissä ja voi tyytyö hieman vähempään.

  VastaaPoista
 3. Kyllä adidas vakuuttaa aina kengillään, niillä ei mun mielestä voi mennä pieleen. Toki jos etsii kovin erikoisia, niin ehkä sieltä ei sitten löydy tarpeeksi sitä jotain.

  VastaaPoista
 4. Kyllä adidas vakuuttaa aina kengillään, niillä ei mun mielestä voi mennä pieleen. Toki jos etsii kovin erikoisia, niin ehkä sieltä ei sitten löydy tarpeeksi sitä jotain.

  VastaaPoista
 5. Noora: Ihanan pitkä kommentti, kiitos :) Mä oon tuntenut myös miehiä jotka käyttää ympäri vuoden niitä samoja kenkiä, luulisi että tuntuu ilkeeltä kävellä märässä niillä skeittikengillä! Tai olisi varmaan mukavampi jos olisi säähän sopivat kengät ;) Mutta toi on niin totta, kyllä itse saa päättää pukeutumisesta jne! Onneksi naisella on oikeus vähän yrittää muuttaa sitä mielipidettä, ihan vaan toisen parhaaksi ;) hih.

  Anonyymi: Mä jo nään mielessäni sen teidän eteisen :D Ja vähän söpöä, samanlaiset kengät eri väreissä! Mä en ihan sellasta pystyisi sentään kuvittelemaan meille..

  Anonyymi: Niinpä! Onneksi Adidakseltakin löytyy niitä vähän erilaisempia nettikaupoista.

  VastaaPoista