sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

kesäkuun ostoksia

R: Mun piti jo perjantaina ennen mökille lähtöä postata kesäkuun shoppailusaldo, mutta sitten tuli niin kiireinen lähtö että se vähän jäi.. Tässä se nyt kuitenkin tulisi..

vaatteet 64,60e

kengät 0e


laukut 0e


asusteet 5,95e


kosmetiikka, kynsilakat, hiusjutut yms. 36,30e


muut 0e Eli tältä näyttää tällä kertaa. Kamalasti ei taaskaan tullut osteltua, en yksinkertaisesti tarvinnut mitään uutta ja en törmännyt pahemmin mihinkään must have -juttuihinkaan. Meikkeihin meni vähän normaalia enemmän, Jenna toi mulle laivalta Kanebon ripsarin, joka on kyllä jo monta vuotta ollut yksi suosikeista. Vaatteita tuli ostettua alesta jonkin verran, lähinnä jotain toppeja, en olekaan muistanut niitä kuvata ja esitellä. No, näette ne sitten joskus asujen yhteydessä. Koko kesäkuu meni niin nopeasti, ettei oikeastaan edes ehtinyt kauppoihin kiertelemään! Olen muutenkin huomannut että kesällä tulee kierreltyä paljon vähemmän kaupoissa kun talvella, hyvällä säällä on niin paljon mukavampaakin tekemistä.. Vaikuttaako teillä vuodenaika shoppailuun? Mä ostelen ehkä eniten uutta syksyisin, se on jäänyt varmaan siitä kun lapsena jo oli kiva saada uusia vaatteita kun koulu jatkui..

2 kommenttia:

  1. Arkistoitko muuten kuitit jotenkin vai miten muistat kaikki ostokset ja niiden hinnat :p

    VastaaPoista
  2. AnsQ: yleensä yritän heti muistata laittaa ne tonne excel taulukkoon jolla näitä kirjaan, joskus unohtuu ja sillon sitten vaan yritän muistella mitä oon ostanut :D

    VastaaPoista