tiistai 12. heinäkuuta 2011

Kaikki hyvin tänään


J: Moikka! Aika tylsä päivä taas ollut. Olin töissä, sen jälkeen oon lähinnä vaan hengannut kotona. Sain sentään järkyttävän tiskivuoren tiskattua pois ja viikonlopun kamat tyhjennettyä kassista.. Miksi se laukkujen purkaminen onkin aina niin hankalaa? Mitä hauskempi reissu on ollut, sitä kauemmin siinä kestää!
Illalla kävin pikasesti kaupassa ostamassa suklaata ja solkussa. Ulkona on niin ihana ilma, olisi tehnyt mieli jäädä kauemmaksi aikaa vähän kuvailemaan. Huomenna on kuitenkin taas aikainen herätys ja mulla on jo valmiiksi vähän unvelkaa, joten tulin kiltisti kotiin.

Nyt tuhoamaan toi daim (nam!) ja vähän ristikoita.. Jään aina kesäisin koukkuun ristikoihin, onkohan se joku mummoutumisen merkki? Apua.. Yleensä teen niitä aurinkoa ottaessa, nyt on ollut tapana tehdä illalla ennen nukahtamistakin. Joku kaunis päivä huomaan tekeväni ristikoita lauantai ilallla yksin kotona. Sitä odotellessa.

7 kommenttia:

 1. Mä niin tykkään sun loppukevennyksistä!:D Se on hyvä, että joku tekee munkin puolesta noita ristikoita. Menee hermot ku en ikinä saa kun kaksi sanaa sinne!

  VastaaPoista
 2. i like your converse shoes!


  kisses from La Mode En Rose = )

  VastaaPoista
 3. Miten mä luin jokaisen "ristikoita"-sanan rintsikoina. Sitku tajusin miten huvittava teksti tosta sillä sanamuunnoksella syntyy, niin hirnuin täällä itekseni :-D

  VastaaPoista
 4. love converse! :D

  xx

  www.sickbytrend.com

  VastaaPoista
 5. hahaa, itse täytän loppuvuodesta 18 ja mulla tulee aina tietyn väliajoin hirveä himo tehdä ristikoita, oonkohan mäkin sitten mummoutumassa jo nyt? toivon todellakin, että se ei oo merkki siitä.... :D

  mutta minkäs teet kun niihin jää koukkuun! ja joo, mä oon joskus kokenut ton lauantai-illan ristikoiden parissa hehee....

  VastaaPoista
 6. Luin noi ylemmät ja kirjotin tähän eka et rintsikat on kyl maailman parasta kesäviihdettä :D::D Joo mutta siis ristikot tosiaan............ Ja vitsi mikä Daim himo iski!

  VastaaPoista
 7. asraf: Kiitos:D Musta ne on joskus aika huonoja.. :P Heh, mullakin joskus saattaa (ihan vähän vain) mennä hermot niiden kanssa.

  La Mode En Rose: Thanks! I like them too:D

  Hanna: Haha, sain hyvät naurut. Piti oikein tarkistaa, että mitäs siellä tekstissä oikein lukee.:D

  Sick by Trend: me too!

  Anonyymi: Oot varmaan ;) No ei, kyllä monet nuoretkin niitä tekee. Hyvää viihdettä, ja kehittää aivoja (?) :)

  Klara: haha, kaikilla on nyt joki luki/kirjoitushäiriö :D mmmm, mullekin kelpais taas daim!

  VastaaPoista