lauantai 9. heinäkuuta 2011

Hyvät illat vaatii etkoi, vaik ääni takaraivos sanoo "sä et voi"


J&R: Terkut Lahdesta! Ollaan oltu täällä alle vuorokausi ja aika hyvin on kaikkea jo tapahtunut.. Hotla oli onnistunut kämmimään meidän varauksen ja meidän kahden hengen huonetta ei ollut enää saatavilla. Kiva respatyttö onnistus kuitenkin saamaan meille jonkun huoneen, jonka asukas ei ollut vielä saapunut. Tai haha, niin se luuli. Me siis käveltiin omalla avaimella sisään huoneeseen, jossa oli miehen kamat. Meidän ilmeet oli varmaan näkemisen arvoset siinä vaiheessa kun avattiin se ovi ja vastassa oli kengät ja matkalaukku. Vessan ovi oli lukittu, joten asukas oli varmaan siellä.. Ei jääty tarkemmin ottamaan selvää asiasta vaan palattiin respaan oikein iloisin mielin. Hetken odottelun ja säätämisen jälkeen onnistuttiin saamaan yhden hengen huone, sillä koko hotla oli ihan buukattu täyteen. Oli kiva yö, vähän oli ahdasta nukkua sellasessa 120cm sängyssä kahdestaan. No, kaikki ei voi aina mennä täydellisesti. :D

Itse ilta oli kuitenkin erittäin onnistunut. Nähtiin JVG, jätkäjätkät ja Raappana. Vika oli aivan paras! Jätkäjätkien parhaat biisit tuli tietty juuri sillon kun seistiin (piiitkässä) vessajonossa.
Nyt odotellaan salolaisia kavereita tänne Lahteen ja edessä olisi hotellin vaihto. Oli siis tarkoituskin viettää täällä vaan yksi yö ja seuraava toisessa eri tyttöjen kanssa! Pian shoppailemaan, heippa!

3 kommenttia:

 1. Ihania tollaset hotla-ongelmat! kai te saitte jotain hyvitystä siitä? :O

  VastaaPoista
 2. Mä oon niin kateellinen!! Pitäkää hauskaa!:D Olin ite tänä vuonna ekan kerran elämässäni festareilla (heh heh) ja mua tais pistää joku festarihyttynen.. Se tunnelma on ihan parasta ja en enää yhtään ihmettele ku muut sanoo et festareille on pakko päästä joka kesä!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: 10€ lahjakortti, "jeeee".

  asraf: Se fiilis on niin mahtava :>

  VastaaPoista