torstai 7. heinäkuuta 2011

fiilistelyä

J: Viikonloppuna se vihdoin on, eli Summer Up 2011. On sitä jo odotettukin! Ollaan Riikan kanssa paikalla molempina päivinä, tosin perjantaina taidetaan ehtiä Lahteen vasta kuuden aikoihin, kiitos siitä kuuluu töille.. Oon fiilistellyt koko alkuviikon tulevaa tapahtumaa ja kuunnellut youtubesta summer upin esiintyjiä. Tässä vähän esimakua tulevasta..Mun suosikki esiintyjä on varmaan yllättäen Aste, mutta yhtä paljon odotan esimerkiksi Raappanan ja Palefacen näkemistä. Olen kuunnellut kumpaakin paljon, mutta en ole koskaan ennen nähnyt livenä kyseisiä esiintyjiä.. Junon haluaisin myös nähdä, mutta ei taideta millään ehtiä alueelle seitsemäksi! Hemmetin aamuvuoro.
Nyt mun pitäs olla jo nukkumassa. Huomenna lähden aamulla Saloon käymään, sitten olis iltavuoro, heti perään melkein perjantaina aamuvuoro ja kolmelta pitäisi vihdoin hypätä Lahteen vievään junaan. Apua, enkä ole edes pakannut vielä!

Nyt kättä ilmaan, ketä kaikki on Summer Upissa viikonloppuna?

5 kommenttia:

 1. Käsi ilmassa lauantain osalta! Perjantaina töissä ysiin asti, eipä taida sen jälkeen olla järkevää edes lähteä. :( Buu!

  VastaaPoista
 2. cute!!!


  xoxo from rome
  K.
  http://kcomekarolina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Töitten takia jää väliin :/ Mutta onnes sentään Pipefestiin pääsee kun on kesäloma sillon!

  www.pipefest.fi

  ps. Kaksi viikkoa aikaa ostaa liput hieman halvemmalla. Alekoodilla PIPE017 3 päivää 63e 22.7. Liput soittamalla Himos Lomille 020 7119200 tai sähköpostitse info@pipefest.fi. Viestiin yhteystiedot (puhnro, osoite), lippujen määrä ja alekoodi. Lasku tulee postissa ja liput saa festareilta saapuessa.

  VastaaPoista
 4. laura: jeee, nähtiin!:)

  kcomekarolina: thanks:>

  Klaudia B: yep:>

  Jenniemi: Harmi et jäi:/ Mä taas missaan pipefestin! :(

  VastaaPoista