lauantai 16. heinäkuuta 2011

Esprit shoes

J: Mulla on ollut aina vähän sellainen mielikuva, että Esprit on jotenkin tylsä, epätrendikäs ja todella epäjennamainen tyyli. Ja eihän ne (kaikki) vaatteet ainakaan ihan mun tyylisiä ole. Toki joitakin poikkeuksiakin löytyy. Mutta siis asiaan, löysin parit tosi kivat kengät Espritiltä! Äitini osti vähän aikaa sitten espritiltä ihan kivat puukengät, ja siitä saakka oon pitänyt silmäni auki Espritin kenkien kohdalla.
Mun suosikit on ehdottomasti JILDAT , eli keskimmäiset! Niitä löytyi myös mustina. Kengät ovat kivanmalliset, sopisivat varmasti niin farkkujen kun sukkahousujenkin kanssa. Plussaa myös siitä, että kerrankin löydän kivat korottomat kengät, jotka ei ole tennarit (eli mun tapauksessa converset..) tai balleriinat.
Vasemmanpuoliset TAIRA BUCKLE Taupet ovat myös tosi kivat, mutta en tiedä tulisko tuon pituisia paljon käytettyä? Huomasin viime talvena, että lähes kaikki kenkäni ovat joko ihan lyhyet tai melkein yli polven. Pohkeeseen ylettyvät lyhentävät jalkaa helposti, tai ainakin itse on sitä mieltä. Nää on kuitenkin aika nätit ja kiilakorosta ehdottomasti iso plussa!
 Oikean puoleiset on mun kollaasin toiseksi kivoimmat. KIWI LASE WEDGET löytyy noiden beigejen lisäksi myös mustina. Tykkään niiden yksinkertaisuudesta, mutta miinusta saa tuo etuosan sahalaita. Jotenkin se tulee kuvassa tosi selkeästi esille, mutta en usko luonnossa näyttävän yhtään niin pahalta.

Tämä kolmikko oli kaikki 80-90 euron välimaastosta, joten ei ainakaan kovin pahanhintaisia nämä Espritin kengät ole. Eikö Esprit ole kuitenkin ihan laadukas merkki? Valistakaa tyhmää, jos näin ei ole.. Ja hei, jos jollain on (hyviä tai huonoja) kokemuksia Espritin kengistä, niin otan innolla vastaan!

Se syyskengistä tältä erää;) En haluaisi edes ajatella sitä kesän jälkeen tulevaa S:llä alkavaa vuodenaikaa, mutta väkisinkin katseet alkaa pikkuhiljaa kääntymään sinne päin. Mutta joo, onhan tässä vielä kesää (ja aikaa käyttää kesäkenkiä) jäljellä.. Nautitaan nyt siitä!

5 kommenttia:

 1. Espritin vaatteista oon lukenut monesta paikkaa, ettei laatu todellakaan vastaa hintaa, mut en sit kengistä tiiä. Ja sen verran mitä oon niitten tuotteita (siis lähinnä tosiaan vaatteita) jossain hypistellyt niin eivät vakuuttaneet laadukkuudellaan. :/

  VastaaPoista
 2. Mun lempparit noista kolmesta ois just noi vasemman puoleiset :D

  VastaaPoista
 3. mä voisin ottaa oikeanpuoleiset!

  VastaaPoista
 4. Itselläni on kokemusta Espritin kengistä lähinnä vain kesä-/pikkukenkien merkeissä.. Erilaisia kangas- tai tekonahkakenkiä olen kuluttunut useampana kesänä..Ja mielestäni niissä on kyllä ollut ainakin laatu kohdillaan, eivät ole muutamassa kesässä menneet miksikään, vaikka niillä on talsittu pitkiä matkoja pitkin kesää..Mutta toisaalta syys- ja talvikenkiin vaikuttaa niin paljon enemmän märät loskakelit, että ehkä kesäkenkien laadusta ei pysty vielä varmuudella sanomaan, miten nuo kengät kestävät talvea.

  VastaaPoista
 5. Jose: Aijaa! Oon jostain saanut sellasen kuvan, että ne olisi kestäviä!

  Tuisku: Sulla onkin hyvä maku;)

  Anonyymi: Mäkin!

  Anomyymi: Ok. No kiva kuitenkin kuulla, että jotkut edes kestää:)

  VastaaPoista