maanantai 11. heinäkuuta 2011

Erittäin hyvä, täydellinenJ: Jee, blogger toimii vihdoin! En päässyt kirjautumaan sisään eilen koko iltana. Vähän ärsytti, kerrankin olisi ollut aikaa postata ihan reaaliajassa.. Tässä nyt kuitenkin vähän kuvia lauantain summer upista. Oli vielä kivempi ilta kuin perjantaina! Koko päivän piti sataa vettä ja ukkostaa, mutta onneksi vältyttiin myrskyltä melkein kokonaan.. Vähän jossain vaiheessa jyrisi ja salamoi, mutta ei pahemmin.
Nähtiin lauantaina mm. Aste, Veljenpojat, Paleface ja Lloyd Banks. Toki niitä muitakin kuunneltiin, mutta noi oli ainoat joihin taisin oikein keskittyä. Todella hyvin veti kuitenkin kaikki! Tekisi mieli kirjoittaa, että ensi vuonna uudestaan, mutta musta vähän tuntuu, että tää oli vika vuosi tuolla..  Aletaan olemaan liian vanhoja! ;)

Nyt pitää kiirehtiä kaupungille lataamaan bussikortti ja treffaamaan Tuisku nopeesti, joten palaillaan myöhemmin!

4 kommenttia:

 1. Mä olin tänä kesänä ekaa kertaa ja aion mennä vielä ainaki parina tulevanaki kesänä, oli ihan huippua! :) ja bongasimpa muuten teiätkin perjantaina siellä anniskelualueen puolella :D

  VastaaPoista
 2. Voi että, tekisi mieli niiiiiin johonkin ulkoilma tapahtumaan, mutta nyttenkin olen koko Tammerfestin ajan töissä :-/ Ja tietysti iltavuoroissa ettei ole mitää mahkui oikei fiilistellä tunnelmaa!

  VastaaPoista
 3. veerra: HÄÄ, millon? Oltiinko me kenties tiskille jonossa tai vessajonossa? :D Oisit tullut moikkaa! Pari lukijaa tuli juttelee, oli aika siistiä. Olis ollut sutkin kiva nähdä!

  Elina: No pöh, aika tylsää! Tuu Turkuun Aurafestiin elokuun puolessa välissä, se on varmaan kanssa aika siisti tapahtuma :)

  VastaaPoista
 4. me oltii siellä jonottamassa juomisia, niin siinä niiden telttojen ohi kävelitte :D enhän mä uskaltanu tulla moikkaa hahah :D

  VastaaPoista