maanantai 11. heinäkuuta 2011

Eden Sefda

J: Kuka muistaa, kun joskus keväällä ihastelin Spartoolta löytyviä Eden merkkisiä kenkiä? No, nyt kävi sitten niin, että alejen innostamana klikkailin ostoskoriin Edenin Sefdat. Arvoin vaikka kuinka kauan, että otanko ne mustana vai ruskeana (tai siis konjakin värisinä), mutta lopulta päädyin noihin mustiin. Tajusin omistavani enemmän mustia laukkuja, joten niitä on helpompi yhdistellä eri asuihin. Mustat oli myös vähän halvemmat, joten tämäkin vaikutti päätökseen hieman..


Kengät tulivat taas suht nopeasti (hieman yli viikko) ja sain ne käsiini viime viikolla. Lauantaina heti Lahdessa pääsin testaamaan niitä, ja voi vitsit ne oli täydelliset jalassa! Niin pehmeät ja aivan sopivan kokoiset. Ja kevyet! Korkoa on yhteensä 9cm, mutta sitä ei huomannut ollenkaan. Hyvin jaksoi koko illan tanssia, eikä kengät puristanut yhtään;) Ainoa miinus on se, että huomasin sunnuntai aamulla, että toisen kengän korkoon oli tarttunut jotain mustaa. En tiedä mitä se on tai miten sen saisi pestyä pois. Pakko koittaa keksiä jotain! (Jos ihan vedellä alottais..)

Tuolla Spartoolla on muuten vieläkin aika paljon kenkiä alessa. Mä kuolailin siellä taas kerran niitä converseja, mutta en tilannut. Tai olisin kyllä tilannut, ellei näiden kanssa samassa paketissa olisi tullut taa yhdet. Tällä kertaa punaiset, keskipitkällä varrella. En nyt jaksanut kuvailla niitä, sillä tämä blogi alkaa muuten pian täyttä converseista.. Näette niitä varmasti asuissa joskus!

Ihastuiko joku muukin?

5 kommenttia:

  1. Oiii, kivat kengät :) Mä tilasin kanssa just Spartoolta turkoosit Converset lasten puolelta hintaan 29e +toimituskulut 7e eli 36e! :) ootan pakettia ku kuuta nousevaa :D

    VastaaPoista
  2. Riikka: Oho, halvalla sait! Toivottavasti olisi kivat :>

    Anonyymi: Kiitos :)

    jutta: thanks:)

    VastaaPoista