keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

dagens


paita ja kengät Monki
toppi JC
shortsit Zara
vyö kirppis
laukku H&M

R: Tällaista oli päällä tänään! Käytiin aamupäivällä hakemassa Jennalla parit kengät UPS:n toimistolta ja kaupassa. Hauska muuten katsoa tällä säällä miten ihmiset on pukeutuneet, osalla on jopa takki, osa kulkee shortseissa ja tuubitopissa. Itse päädyin farkkushortseihin ja pitkähihaiseen, ei tullut yhtään kylmä! Helteet saisi kyllä tulla takaisin..

Nyt pitäisi alkaa valmistautua töihin lähtöön. Kiinnostus taas aika nollassa. Nyt kun on jo melkeen 2,5kk tehnyt töitä sen 8h/päivä niin alkaa kyllä jo pikkuhiljaa odottaa syksyä ja opiskelujen jatkumista. Välillä haaveilen töiden lopettamisesta, olisi niin siistiä vaan ottaa loparit ja lomailla loppukesä! Toi työ on mulle mun tulevaisuuden kannalta ihan turhaa, kun ei todellakaan liity mitenkään mun opiskeluihin, päinvastoin, haittaa vaan kesätentteihin lukemista. Taidan kuitenkin vähän aikaa vielä jaksaa tuolla, olisihan se kiva sitten syksyllä että olisi vähän edes rahaa säästössä. Mun työmotivaatiota tuskin kamalasti nostaa se, että poikakaverilla alkaa ensi viikolla melkeen viiden viikon loma. Ei oo mitään ärsyttävämpää kun se että itse lähtee töihin ja toinen saa jäädä kotiin. Höh. Onko joku muu jo kyllästynyt kesätyöhönsä?

3 kommenttia:

  1. seurusteletko taas sen kanssa, josta erosit keväällä?

    VastaaPoista
  2. Eikö siellä ollut superlämmintä tänään? :o Helsingissä oli pirun kuuma! Tää ei sitten ollut vittuilua, kunhan kummastelin :D

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: En, ja vanhasta erosin talvella :)

    VastaaPoista