torstai 28. heinäkuuta 2011

3x rings

J: Mun pitäisi ihan pian lähteä töihin, mutta oli ihan pakko ekana postata mun ja Riikan eiliset ostokset. Käytiin siis tutustumassa Superupeeseen, joka avattiin eilen Saloon. (Lisää fiiliksiä ja kuvia kun Riikka ehtii käymään kaikki ottamansa läpi..)
Löydettiin yllättäen muutaman sormukset. Kissa- ja lintusormukset ovat mun ja tuo kolmas Riikan. Mietin ihan älyttömän kauan, että minkä ostaisin.. Lopulta päädyin noihin kahteen ja kauppaan jäi vielä muitakin, jotka olisin halunnut. Sormukset oli onneksi aika halpoja, nämä taisivat olla kaikki 6-8€. Ei siis todellakaan paha hinta noin kivoista sormuksista! 

Nyt pitäisi lähteä sinne töihin.. Ei kauheasti nappaa, ennemmin oisin jokirannassa hengaamassa ja fiilistelemässä DBTL:ää. No, elättelen tässä toivoa, että huomenna olisi vapaapäivä..

4 kommenttia:

 1. Mä taisin avajaisissa ihastella tota lintusormusta! En vaan noita tuplia osaa käyttää, joten se jäi sitten odottamaan teidän visiittiä (jos se siis sattui tuo sama olemaan). :)

  VastaaPoista
 2. anonyymi: kiitos :>

  Jose:Hih, onneksi jäi odottelemaan mua;)

  VastaaPoista
 3. Moikka! Mulla olisi teille kiperä kysymys, johon tarvitsisin apua. Oletan, että noi teidänkin mainosbannerit on tradeboudlerin kautta laitettuja,( mutta oikaiskaa jos olen väärässä :)) ja olen miettinyt, miten niistä saatujen tulojen tilitys toimii. Osaatteko vastata? Joo sivulla kysytään tilinumeroita yms, mutta en ole uskaltanut laittaa niitä, koska ties minne ne joutuvat jos ei ota selvää siksi aattelin kysyä, että miten teillä toimii toi tilitys ja ootteko laittanut tilinumerot sinne ja miten? :) Kiitos paljon! Luen blgianne aktiivisesti ja pidän kovasti!

  VastaaPoista