lauantai 4. kesäkuuta 2011

vapaapäivän tunnelmia

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

R: Tässä vähän eilisen päivän tunnelmia. Oli kyllä tosi onnistunut vapaapäivä taas! Ihanaa kun on pitkä viikonloppu, tuntuu että tässä on ollut jo lauantai ja sunnuntai, vaikka oikeasti tänään on vasta lauantai. Kyllä tällasten vapaapäivien jälkeen jaksaa taas painaa duunia! Eilinen sisälsi, kuten kuvista näkyy, hyvää ruokaa, auringonottoa, vähän shoppailua, mahtavaa seuraa ja Asteen keikan. Aste veti taas tosi hyvin, mutta siitä Primasta en sano mitään. Tai sanon sittenkin. Siis sehän oli kun Onnela uusilla tapeteilla, kyllä Riikka 23v välillä tunsi itsensä vähän vanhaksi.. Lisäksi piiiiitkä miinus palvelusta, harvemmin joutuu baaritiskillä venaamaan yhden siiderin ostoa niin kauan. Baarimikoilla taisi vähän olla koulutus kesken kun kukaan ei tajunnut palvella meitä, ympärillä väki vaan vaihtui ja me seistiin kiltisti ja odotettiin.. Noo, eipä ainakaan tullut juotua liikaa.

Lisäksi eilen tapahtui jotain historiallista, join kupin (melkeen kaksi) kahvia. Olen aina vannonut että minähän en sitä litkua ala juomaan, mutta eilen päätin maistaa. Ja myönnän, ei se niin pahaa ollut, varsinkaan kun siinä kahvin kaverina sai törkeeen hyvän vadelmadonitsin.

Tajuttiin eilen illalla vähän liian myöhään alkaa räpsimään asukuvia, joten jouduttiin kiireessä matkalla ottamaan pokkarilla parit kuvat. Pitää tutkia löytyykö sieltä pokkarin uumenista yhtään julkaisukelpoisia asukuvia, mä tykkäsin ihan kamalasti eilisestä asustani niin olisi kiva jos tekin näkisitte sen! Palaillaan siihen siis ehkä myöhemmin. Mä taidan nyt ottaa jotain aamupalaa ja sitten alkaa lukeminen, jäljellä oleva viikonloppu onkin pyhitetty lähes kokonaan sosiaalipolitiikalle..

4 kommenttia:

 1. En itekään ollu ihan niin tyytyväinen Priman muutokseen mitä olin kuvitellut. Vaalee sisustus oli kivaa vaihtelua, vaikka pikkasen ahdistikin kun oli niin valosaa :D Alakerta oli mun mielestä kiva. Pitää käydä joku lauantai tsekkaamassa uudestaan, kun ikäraja on edes sen 20. Aurakin pitäis käydä vielä tsekkaamassa :)

  VastaaPoista
 2. Jotenki kiva postaus tämä :-) Kuvia sieltä täältä ja noo muuten vaan miellytti! :D ah, viikonloppu<3

  VastaaPoista
 3. Laura: Joo Aura pitää ehdottomasti tsekata :)

  AnsQ: kiitos :)

  Anonyymi: kiitos, mäkin tykkään! Sopi hyvin mun shortsien kanssa.

  VastaaPoista