perjantai 3. kesäkuuta 2011

toukokuun shoppailut

R: Menipäs toukokuu nopeasti. Tai okei, koko alkuvuosi on mennyt pelottavan nopeasti, pianhan on taas tämäkin vuosi puolessa välissä! Mutta niin, tässä toukokuun shoppailuja. Tuntui jotenkin että olisin tuhlannut enemmän, mutta ehkä sekin johtuu siitä että aika meni niin nopeasti.. Ihan hyvältä näyttää tämän kuun saldo, kaikki ostokset on ollut tosi onnistuneita.

vaatteet 78,64e

kengät 10e


laukut 0e


asusteet 7,95e


kosmetiikka, kynsilakat, hiusjutut yms. 16e


muut 0e Tulette näkemään noi 10 euron kengät tässä viikonlopun aikana, lisäksi muutama muukin ostos on esittelemättä.. Odottelen siis paria pakettia postista, toivottavasti ne tulisi tänään. (EDIT! Just kun olin kirjoittanut ton niin ovikello soi ja toinen paketeista tuli, hyvä tuuri?). Tein reilu viikko sitten tilauksen Elfille, tällä kertaa tilasin sieltä vaan pari välttämätöntä juttua, pari peitepuikkoa ja eyelinerin. Tilasin elfiltä ensimmäistä kertaa niitä "kalliimpia" tuotteita, en voi kun suositella. Esim. mineral-sarjan eyeliner maksoi 3 puntaa, ei todellakaan paha..

Nyt pitää alkaa siivoamaan. Illalla saan vieraita ja mennään (yllätysyllätys) katsomaan Astetta! Saa nähdä millanen se Onnelan tilalle tullut Prima on, varmaan aika samanlainen paikka? Turun Onnela oli kyllä jotain niin kamalaa. Nooh, pakko Aste kuitenkin on nähdä.. Ihanaa muuten kun aurinko paistaa, heti kun saan siivottua otan tenttikirjat mukaan ja leiriydyn tohon viereiseen puistoon! Heippa!

3 kommenttia:

 1. Kiitoksia :) Noi sortsit on namit <3<3

  http://larakoo.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Huippu idea kirjata itselleen ylös kuukauden ostokset! Pitääkin tässä kuussa tehdä itse sama.. jos uskallan!! :)

  diamondgirl-janika.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Laura: kiitos, ne on :)

  diamond girl: Joo tä kirjanpito on yllättävän mielenkiintosta, suosittelen. Itse oon tehnyt tätä jo 1,5v, tietää ainakin mihin tuhlaa :)

  VastaaPoista